Splošno, Tehnologija

Prenovljen Big Bang v Europarku

Danes je v Europarku Maribor svoja vrata odprla prenovljena prodajalna Big Bang, ki na enem mestu ponuja izbrano ponudbo blagovnih znamk najvišje kakovosti ter doživetje zadnjih trendov.

Številne novosti

Prenovljeni Big Bang obiskovalcem največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije zagotavlja posebno uporabniško izkušnjo. S pomočjo usposobljenih svetovalcev bodo lahko izkusili pametni dom ter preizkusili različne pripomočke za električno mobilnost, kot so skiroji, električna dvokolesa in kolesa, v aktivni kuhinji Bosch pa bodo potekale različne kuharske vragolije. Novosti vključujejo tudi poseben storitveni prostor za sklepanje operaterskih pogodb s ponudniki mobilne telefonije in elektrike ter oddelek za pametni dom, kjer bodo imeli kupci možnost tudi nakupa kuhinjskega pohištva. Simona Mandl, center managerka Europarka, je odprtje prenovljene prodajalne pozdravila z naslednjimi besedami: »Veseli me, da je danes vrata odprl prenovljeni Big Bang, v katerem obiskovalcem ponujajo unikatno uporabniško izkušnjo najmodernejših aparatov ter drugih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Prepričana sem, da bodo navdušenci nad tehničnimi in drugimi izdelki, ki jih ponujajo, sedaj še raje zavili k njim in se prepustili nasvetom njihovih strokovnjakov.«

Bogata ponudba

Ponudba v prenovljeni poslovalnici obsega blagovne znamke, kot so Acer, Amazon Alexa, Apple, Asus, Beko, Blaupunkt, Bosch, Candy, Dell, DJI, Electrolux, Fibaro, HP, Huawei, Gorenje, Google, Irobot, Illy, Krups, Lenovo, LG, Logitech, Nintendo, Philips, Samsung, Sony in Sony Playsatation, Xbos, Xiaomi in še bi lahko naštevali. Pripravili so tudi novosti, kot so vrtno in baterijsko orodje za dom priznanih znamk Bosch in Iskra, za poletni čas pa so v ponudbi tudi SUP-i Aqua Marine, StandOut in SipaBoards. Poleg produktov obiskovalcem ponujajo storitve, kot so zavarovanja, montaže, dostave ter mnogo več. V prvih dneh po otvoritvi pa so na voljo tudi posebni popusti.

Obiskovalci prodajalne Big Bang v Europarku se bodo razveselili še ene novosti – v prav posebni »letalnici« bodo lahko v živo preizkusili delovanje robotov in dronov. (foto Bojan Mihalič)

Obiskovalci prodajalne Big Bang v Europarku se bodo razveselili še ene novosti – v prav posebni »letalnici« bodo lahko v živo preizkusili delovanje robotov in dronov. (foto Bojan Mihalič)

 

PETRA KREGAR
Svetovalka

22. 7. 2019

Avtor

Uredništvo