Družabno

Nadaljevanje pete sezone serije Fear The Walking Dead se na AMC vrača 12. avgusta

Foto: AMC

 

  1. avgusta, ob 3. uri zjutraj, se bodo z drugo polovico pete sezone serije »Fear the Walking Dead« na kanal AMC vrnili živi mrtveci. Ponovitev bo predvajana še isti dan ob 22. uri. Izvršni producent serije in vsebinski vodja The Walking Dead Universe Scott M. Gimple pa je naznanil, da bo serija naslednje leto dobila tudišesto sezono.

V nadaljevanju pete sezone serije je poslanstvo skupine, ki temelji na dobronamernosti, skupnosti in upanju, jasno – poiskati preživele in delati na tem, da bo svet, čeprav okrnjen, vsaj za odtenek boljši. Vsak v skupini verjame, da se bo s tem, ko pomaga drugim, oddolžil za napake, ki jih je storil v preteklosti. Vendar si bodo zaupanje drugih prislužili težje, kot upajo … Njihovo poslanstvo – pomagati drugim – bo pod veliko preizkušnjo: soočiti se bodo morali s svojimi strahovi in vsak posebej s svojo preteklostjo. A prav soočenje s strahovi in čiščenje preteklosti jim bodo pomagali odkriti drugačno življenje, ki jih bo za vedno spremenilo. Do takrat pa bo preteklo veliko krvi, odkrivali bodo neznano ozemlje in preizkušali svoje zmogljivosti pod trdno odločenostjo vodje Morgana Jonesa (Lennie James), da jim uspe.

Serija je nastala v produkciji AMC Studios, izvršni producenti pa so Scott M. Gimple, Andrew Chambliss in Ian Goldberg, ki sta tudi showrunnerja oziroma vodji scenaristične skupine, ter Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd in Greg Nicotero. V seriji igrajo Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades in Karen David.

PETRA KREGAR

GSM: +386 40 363 052
Email: petra.kregar@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

23. 7. 2019

Avtor

Administrator