Šport

„Masters of Dirt Total Freestyle“ spektakel prihaja v Areno Zagreb 12. oktobra

Foto: Idealia

 

Najboljši svetovni freestyle virtuozi na motorjih, kolesih in štirikolesnikih bodo izvajali vragolije, ki navdušujejo adrenalinske odvisneže

Ljubljana, 29. julij 2019 – Zvezdniki freestyle vragolij prihajajo v Areno Zagreb 12. oktobra v sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“. Obiskovalce čaka pravi adrenalinski spektakel, poln neverjetnih skokov in vratolomnih akrobacij na motociklih, štirikolesnikih, gorskih ter BMX kolesih. Virtuozi na dveh in štirih kolesih bodo izvajali najbolj nore trike na svetu ter na 24-metrskem poligonu skakali tudi do 14 metrov v višino. Vse to ob vonju izgorelih pnevmatik, zvokih uradnega Masters Dirt DJ-a Mosakena in ognjenih dekletih “Fuel Girls” iz Velike Britanije.

Glavna zvezda „Masters of Dirt“ spektakla bo mega priljubljeni FMX prvak Kai Haase, ki je s svojim motociklom prvi na svetu izvedel FMX flat-drop backflip in to z neverjetnih 10 metrov visoke klančine.

Poleg Kaija bo nastopil tudi Slovenec Aleš Rozman, ki bo na svojem štirikolesniku izvedel premet nazaj, pričakovati pa je tudi prihod zvezdnika freestyle gorskega kolesarstva Adolfa Silve, ki bo navdušil s svojim trojnim premetom nazaj.

 

Brigita Bračko

30. 7. 2019

Avtor

Administrator