Šport

TV3 spet najboljša med dirko formule 1

Foto: TV3

Ta konec tedna so gledalci uživali ob neposrdnem prenosu dirke za formulo 1. TV3 je bila namreč spet najbolj gledana med vsemi televizijskimi prenosi.

VN Nemčije je bila napeta, kot že dolgo ne in na njej si je drugo zmago letos pridirkal Max Verstappen. Na nič manj zanimivi dirki v Silverstonu mu je Lewis Hamilton sicer vrnil udarec, a se je Nizozemec najbolje znašel v vremenskem trilerju na Hockenheimringu in si pridirkal drugo zmago letos.

Ali se bo serija napetih in zanimivih dirk nadaljevala tudi na Hungaroringu? Lewis Hamilton bo poskušal dokazati, da je še vedno najboljši, Verstappen bo poskusil ponoviti uspeh iz Nemčije, seveda pa ob strani ne bo stal niti Sebastian Vettel, ki se je na domači dirki prebil iz zadnjega kar na drugo mesto. Seveda bi ponovno rad zmagal tudi Valtteri Bottas, pa tudi Charles Leclerc, ki je na Hockenheimu končal dirko v ograji, si že hudo želi svoje prve zmage v Formuli 1.

Naslednja dirka bo 4. avgusta za veliko nagrado Madžarske. NA TV3 lahko v soboto, 3. avgusta ob 15. uri, spremljate neposreden prenos kvalifikacij, v nedeljo, 4. avgusta, pa ob 15. uri dirko, uro prej se začne studijska oddaja s Katarino Jurkovič, ljubitelji dirkanja pa lahko že ob 11.30 na našem programu gledajo dirko formule 2 na Madžarskem, ob 20. uri pa še posnetek dirke formule 3 prav tako iz Budimpešte.

 

Za več informacij smo vam na voljo.


Sonja Javornik

stiki z javnostmi TV3

30. 7. 2019

Avtor

Administrator