Družabno

Action Night s filmom HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAWv Cineplexxu Kranj

Foto: Mediaspeed

Action Nights filmom HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAWje včeraj v Cineplexx kina privabil najbolj zvesteoboževalcefranšize Hitri in drzni, kiso dočakali novo poglavje, ko stana velika platna prvič kot glavna akterja prišla Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa.

Za dobro vzdušje ježev popoldanskih urah na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranjuskrbela ekipa32nd Drift Squadron, ki jepredstavila 14 predelanih in atraktivnih vozil, dogajanje pa so popestrili še članiUprave za obrambo Kranjs promocijskim vozilom in simulatorjem na katerem so obiskovalci lahko preizkusili svoje strelske sposobnosti. V Murski Soboti je z akcijskimi vozili, ki so bili prava paša za oči, popestril dogajanjeAvto Klub SRT.

Za dobro vzdušje na parkirišču in kasneje v dvorani je poskrbel moderatorUroš Bitenc, ki jesrečne nagrajence razveselili s super nagradami. Dogodka so se udeležili tudi:deskar Žan Košir, gamer Jure Tršan Blond ter vloger Dino Hajderovič.Obiskovalci so se razveselilipromocijskega izvoda revijaAvtomagazinter osvežilnePepsi Max Limeta.

Ekipa 32nd Drift Squadron: Jernej Konjajev, Martin Vrh, Tit Bonac, Drey, Gregor Berden, Tim Zakrajšek, Dejan Hercigonja

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

 

HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW že v Cineplexx. Rezervacija in nakup vstopnic:https://www.cineplexx.si/movie/hitri-in-drzni-hobbs-in-shaw/

Vse odkar sta se prvičsrečala v sedmem delu franšize Hitri in drzni leta 2015, sta si Luke Hobbs (Dwayne Johnson), zvest agent Diplomatske varnostne službe in Deckard Shaw (Jason Statham), nekdanji pripadnik britanskih posebnih enot, v laseh in skušata drug drugega nadvladati. A vse se spremeni, ko genetsko okrepljeni anarhist Brixton (Idris Elba) prevzame nadzor nad zahrbtno biološko grožnjo, ki lahko za vedno spremeni človeštvo, obenem pa doseže odlično in neustrašno agentko MI6 Hattie Shaw (Vanessa Kirby), ki je po naključju Shaweva sestra. Kot zaprisežena sovražnika morata Hobbs in Shaw sodelovati skupaj, da bi nadvladala edinega človeka, ki bi lahko bil slabši od njiju.

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

1. 8. 2019

Avtor

Administrator