Tehnologija

Samsung Galaxy Tab S6: nov tablični računalnik, ki spodbuja ustvarjalnost in produktivnost

Foto: Samsung

Galaxy Tab S6 tablični računalnik izboljšuje mobilno izkušnjo, saj uporabnikom omogoča, da bolje izrazijo svoje ideje in naredijo še več.

 

SEUL, Koreja – 31. julij 2019 – Samsung Electronics je danes predstavil Galaxy Tab S6 – nov tablični računalnik, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje, povezovanje in uresničevanje ciljev, ne glede na to, kje so. Zasnovan za tiste, ki želijo zadovoljiti svojo radovednost in izraziti svojo ustvarjalno stran, Galaxy Tab S6 tablični računalnik uporabnikom omogoča, da naredijo še več.

 

“Živimo hiter tempo življenja, zato uporabniki potrebujejo napravo, ki je sposobna slediti izjemni domišljiji in aktivnemu življenjskemu slogu na poti,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Galaxy Tab S6 uporabnikom omogoča neskončno ustvarjalnost, hkrati pa zagotavlja izjemne funkcije za izboljšanje produktivnosti in vključuje najnaprednejšo tehnologijo, ki jo uporabniki pričakujejo od Samsung tabličnih računalnikov.”

 

Preoblikovano S Pen pisalo poveča ustvarjalnost in produktivnost

Značilno Samsung S Pen pisalo, pripomoček za pisanje in risanje, se je razvil v ključni pripomoček za ustvarjalnost in produktivnost. S funkcijo daljinskega upravljanja in možnostjo brezžičnega polnjenja, S Pen pisalo pri Galaxy Tab S6 tabličnem računalniku uporabnikom nudi še več zmogljivosti in možnosti upravljanja.

 

S Pen pisalo s funkcijami vgrajenega BLE daljinskega upravljalnika[1], vključno s funkcijo kretenj, imenovano S Pen Air actions, omogoča intuitivno zajemanje selfijev in videoposnetkov ter nadzor nad multimedijskimi vsebinami, ki jih lahko ustvarjate tudi, če tabličnega računalnika nimate v rokah. S Pen pisalo nudi tudi možnost brezžičnega polnjenja – in sicer po samo 10 minutah polnjenja zagotavlja do 10 ur življenjske dobe baterije[2].

 

Galaxy Tab S6 s S Pen pisalom omogoča enostavno delanje zapiskov. Ročne zapiske lahko s Samsung Notes enostavno pretvorite v digitalno obliko in jih z enim samim klikom izvozite v oblike, primerne za druge programe, kot je na primer Microsoft Word. Hitre zapiske ali skice lahko naredite tudi kar med gledanjem videoposnetkov, tako da prilagodite transparentnost Samsung Notes okna, kar omogoča še več večopravilnosti.

 

Izboljšana Samsung DeX postaja[3] omogoča enostaven prehod na namizno izkušnjo, podobno izkušnji z namiznim računalnikom, kar izboljša večopravilnost in izboljšuje doživetje gledanja. Z DeX funkcijskim gumbom, ki je dodan novi namenski tipkovnici za Galaxy Tab S6 tablični računalnik, lahko DeX postajo zaženete in ugasnete kar z dotikom gumba. Tipkovnica je posebej zasnovana za boljšo funkcionalnost in vključuje S Pen pisalo, stojalo, sledilno ploščico ter nove funkcijske gumbe.

 

Napredna tehnologija za vsakodnevno udobje

Galaxy Tab S6 ima tudi izboljšano kamero, vključno s prvo Samsung dvojno kamero z ultra široko kamero pri tabličnem računalniku, ki je vgrajena v tanko 5,7-milimetrsko ohišje. Ultra široka kamera omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko uporabniki na posnetkih zajamejo skoraj vse, kar vidijo. Nevronska procesna enota (NPU) z izboljšanimi učinki zagotavlja, da bodo prav vsi posnetki popolni.

 

Galaxy Tab S6 ima tudi bralnik prstnih odtisov v zaslonu, tako da je dostop do vsebin še priročnejši kot kadarkoli prej, vsebine so pa dodatno zaščitene s Samsung Knox, Samsung varnostno platformo za zaščito strojne in programske opreme. Poleg tega lahko Galaxy Tab S6 preprosto zbudite tako, da se dvakrat hitro dotaknete zaslona, kar vam omogoča, da se enostavno prijavite in začnete svoj dan.

 

Zabava brez kompromisov

Ne glede na to, ali uživate v novi igri ali gledate svojo najljubšo oddajo, Galaxy Tab S6 tablični računalnik s 26,67-centimetrskim (10,5-palčnim) Super AMOLED zaslonom ter zvočniki AKG in Dolby Atmos® zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja.

 

Galaxy Tab S6 s kombinacijo izjemne grafike, zvoka ter inteligentne strojne in programske opreme omogoča kakovostno igranje iger. Vse to je podkrepljeno s partnerstvi z vodilnimi igralnimi platformami, kot sta Unity in Unreal Engine. Dodatno izkušnjo igranja iger izboljšujeta zmogljiv procesor in Game Booster z zmogljivostmi umetne inteligence, Galaxy Tab S6 pa ima tudi optimiziran FPS, čas nalaganja in zagotavlja tekoče predvajanje igre. Zahvaljujoč partnerstvu družb Samsung in Discord[4], lahko uporabniki uporabljajo funkcije klepeta v živo prek platforme Game Launcher, kar omogoča lažje razvijanje igralne strategije s soigralci.

 

Z Galaxy Tab S6 lahko uživate v vseh svojih najljubših vsebinah – enostavno lahko brskate po vsebinah na Netflixu, uživate v svoji najljubši glasbi na Spotifyju s trimesečno brezplačno uporabo Spotify Premium računa ali gledate svoje najljubše videoposnetke brez oglasov in internetne povezave na YouTube video s štirimesečno brezplačno uporabo YouTube Premium računa.[5]

 

Galaxy Tab S6 bo na izbranih trgih na voljo od konca avgusta v sivi, modri in roza barvi.

 

Za več informacij o Galaxy Tab S6 obiščite www.news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ali www.samsung.com/galaxy.

 

###

 

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

[1] Funkcija deluje do oddaljenosti približno 10 metrov v odprtem prostoru. Zmogljivost odvisna od okoliščin.

[2] Do 10 ur v stanju pripravljenosti. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežje, vzorce uporabe in druge dejavnike.

[3] Za več informacij in podprte aplikacije obiščite spletno stran družbe Samsung.

[4] Na voljo od avgusta naprej v izbranih državah.

[5] Na voljo samo za uporabnike, ki še nimajo aktivnega Premium računa in imajo aktiven Samsung račun. Ponudba je na voljo samo v izbranih državah.

1. 8. 2019

Avtor

Administrator