Kultura

Mladi na ‘Ptujcajtu’ zbrali več kot 2800 evrov za gasilce

 

V srcu najstarejšega slovenskega mesta je vtorek, 30. julija, potekal dobrodelni dogodek Ptujcajt. Mladinska iniciativa prodorneslovenske alter rock zasedbeInfected, ki je nastala kot odgovor na nedavna neurja v domačem kraju, je združila glasbenike, umetnike, mladinske delavce in gospodarstvenike, ki so na dobrodelnem dogodku na Slovenskem trgu zbrali preko 2800 evrov za Prostovoljno gasilsko društvo Ptuj.

Spoštovani predstavniki medijev, hvala za Vašo cenjeno medijsko podporo pri mladinski solidarnostni aktivaciji, ki je v najstarejšem slovenskem mestu Ptuju vtorek30. 7. 2019 pokazala in dokazala, da so tudi mladi lahko odgovorni, profesionalni ter več kot odličnikreatorji dobrih zgodb v naši družbi. Vabimo Vas, datoizjemno zgodbo in njeno pomembno sporočilnost prenesete tudi do svojih bralcev.

Hkrati Vas obveščamo, da bomo v naslednjem tednu pripravili tudi novinarsko konferenco, z evaluacijo projekta, ter slavnostno predajo zbranih sredstev PGD Ptuj. O lokaciji in uri Vas bomo pravočasno obvestili.

Z odličnim spoštovanjem,

Alen Krajnc

Head PR and Creative Communuications Specialist

Društvo CET Platforma

2. 8. 2019

Avtor

Administrator