Tehnologija

Galaxy Watch Active2: Pametna ura za uravnoteženo življenje z boljšo povezljivostjo

Foto: Samsung

Najnovejša pametna ura, prilagojena za doseganje uravnoteženega življenja, vam omogoča še večjo fleksibilnost pri LTE povezljivosti

 

Seul, Koreja – 6. avgust 2019 – Samsung Electronics je predstavil Galaxy Watch Active2 pametno uro, najnovejšo napravo v portfelju Galaxy pametnih ur.  Galaxy Watch Active2 vključuje najnovejše intuitivne in izpopolnjenje funkcije, ki se skladajo z različnimi življenjskimi stili uporabnikov. Inovativne funkcije izboljšujejo zdravje in zagotavljajo dobro počutje, hkrati pa uporabnikom omogočajo, da živijo še bolj povezano življenje.

 

Galaxy Watch Active2 pametna ura uporabnikom omogoča, da živijo bolje – od doseganja ciljev dobrega počutja, vključno s spanjem, športnimi aktivnostmi in obvladovanja stresa, do učinkovitega opravljanja nalog. Ne glede na to, ali si želite vzeti čas za meditacijo ali biti obveščeni o vsaki posodobitvi, Galaxy Watch Active2 dopolnjuje vaš življenjski stil in poskrbi za to, kar je za vas najbolj pomembno.

 

“Trg pametnih ur se hitro širi, zato smo pri družbi Samsung ponosni na to, da svoj portfelj pametnih ur širimo z novimi inovacijami,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Z Galaxy Watch Active2 smo ustvarili napravo, ki bo uporabnikom omogočila nadzor zdravja in dobrega počutja, hkrati pa nudila izjemno povezljivost med napravami Samsung Galaxy ekosistema, s čimer bo še dodatno izboljšala vsakdan uporabnikov.”

 

Namenska oblika, prilagojena vašemu življenju

Galaxy Watch Active2 ima izjemno obliko, ki je tako oblikovno dovršena kot tudi prilagodljiva, zato se bo še bolj skladala z vašim življenjskim stilom. Galaxy Watch Active2 je na voljo v dveh različnih velikostih – s premeri 44 in 40 milimetrov – in v dveh stilih – z lahkim gumiranim pasom in premium nerjaveče jeklo z usnjenim pasom. Pametno uro je mogoče prilagoditi z vrsto dodatnih elegantnih pasov in oblik številčnic.

 

Galaxy Watch Active2 pametna ura omogoča virtualno vrtenje po zaslonu, kar prinaša boljšo priročnost pri navigaciji s še večjim zaslonom. Galaxy Watch Active2 s čudovito ukrivljenim Super AMOLED zaslonom omogoča virtualno vrtenje po zaslonu v obe dve smeri – tako v smeri urinega kazalca kot v nasproti smeri – in uporabnikom omogoča, da preprosto izbirajo med svojimi najljubšimi aplikacijami. Poleg tega nadgrajeni One UI omogoča preprosto, jasno in naravno uporabniško izkušnjo pri navigaciji.

 

Galaxy Watch Active2 lahko še dodatno prilagodite svojemu stilu z My Style[1], algoritmom za popolno ujemanje vašega stila z vašo pametno uro. Algoritem je na voljo v Galaxy Wearable aplikaciji – preprosto zajamete posnetek vaših oblačil, izberete med petimi različnimi barvnimi vzorci in spremenite vašo uro v le nekaj sekundah. Izgled ure lahko spreminjate vsak dan ali si shranite svoj priljubljeni stil in ga uporabite kasneje.

 

Popolni spremljevalec za doseganje vaših ciljev

Galaxy Watch Active2 tudi služi kot vaš vodnik za izboljšanje zdravja in počutja, saj nudi poglobljene analize, s pomočjo katerih lahko vpeljete pozitivne življenjske navade v prehrani, pri športnih aktivnostih, duševnem zdravju, spanju in še več.

 

Na primer, pri športnih aktivnost lahko Samsung Galaxy Watch2 sledi več kot 39 aktivnostim, pri sedmih spremljanje aktivira samodejno – vključno s tekom, hojo, kolesarjenjem, plavanjem, uporabo naprave za veslanje, uporabo eliptikov in dinamičnimi športnimi aktivnostmi. S posodobljenim tekaškim trenerjem lahko v realnem času spremljate svoj utrip med tekom in uživate v sedmih različnih tekaških programih, ki vam bodo omogočili lažje doseganje vaših ciljev.  Galaxy Watch Active2 ima na zadnji strani tudi nove inovativne senzorje za spremljanje zdravja, ki omogočajo hitrejše odčitavanje, tako boste vedno imeli vpogled v podatke in lahko izboljšali svojo športno aktivnost.

 

Razširite svoj povezani življenjski stil

Galaxy Watch Active2 vam pomaga ohranjati svoj življenjski stil in povezanost, tudi ko ste na poti. Galaxy Watch Active2 z LTE povezljivostjo vam omogoča klicanje in sprejemanje klicev kar preko ure, medtem ko lahko z enim samim klikom dostopate do družbenih omrežij. Tako lahko sedaj odgovorite objavo na družbenih omrežjih ali pogledate kratek videoposnetek kar na svojem zapestju. Tudi potujete lahko z več samozavesti, saj Galaxy Watch Active2 podpira priročno prevajanje glasov in besedil v realnem času v več kot 16 jezikih. [2]

 

Del Galaxy ekosistema

Galaxy Watch Active2 vključuje najboljše iz Samsung Galaxy ekosistema. Ko je Galaxy Watch Active2 povezan z vašim Galaxy pametnim telefonom, lahko, na primer, s pomočjo pametne ure upravljate kamero na vašem telefonu – lahko zajemate posnetek, preklapljate med kamerami in si ogledate predogled posnetka. Uporabite lahko tudi funkcijo brezžične skupne rabe energije na vašem Galaxy pametnem telefonu in na intuitiven način napolnite vašo pametno uro.

 

Poleg tega so vse Samsung storitve, ki jih dobite z Galaxy ekosistemom – na primer, Samsung Health in SmartThings – brezhibno integrirane z vašo uro in vašimi napravami.

 

 

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

[1] My Style je na voljo samo pri Galaxy/Android pametnih telefonih.

[2] Podprto z aplikacijo tretje strani iz Galaxy Store. Ob predstavitvi – arabščina, kitajščina, danščina, angleščina, finščina, francoščina, nemščina, hindijščina, indonezijščina, italijanščina, japonščina, korejščina, portugalščina, ruščina, španščina, vietnamščina

6. 8. 2019

Avtor

Administrator