Kultura

Ščepec njama

 

V poletnih dneh je prišla ne prodajne police svetovna uspešnica v slovenskem jeziku. Ščepec njama je barvita kuharica, ki je v svojem izvirniku podrla vse prodajne rekorde.

210.506prodanih izvodov v prvem prodajnem tednu je absolutni rekord med kuharskimi knjigami, odkar beležijo prodajo. Rezultat je za 36 odstotkov boljši od drugega mesta, ki ga zaseda Jamie Oliver s knjigo Jamies Italy (154.769 izvodov).

Knjiga je predstavljena na spletni straniwww.scepecnjama.si, za morebitne medijske objave in recenzijske izvode pišite nainfo@aktivni-mediji.si.

Več

Spletna predstavitev

Ščepec njamaje knjiga receptov za hujšanje za vse, ki ne marajo receptov za hujšanje. Napisali pa sta jo kuharici, ki obožujeta hrano in radi dobro jesta.

Več

Ščepec njama, iz vsebine

Knjiga vsebuje 100 receptov (33 je vegetarijanskih), razporejenih po sedmih poglavjih. Nekateri so povzeti z blogaPinch of nom, drugi so posebej ustvarjeni za knjigo. 20 članov skupnostiPinch of Nomje vse recepte večkrat preizkusilo, predlagalo izboljšave in preverilo, da so jedi res zdrave, polne okusov in preproste za pripravo.

Tako so v knjigi recepti za zajtrke, priljubljene jedi iz restavracij, pečenke, enolončnice, prigrizke in priloge ter sladice tako polni okusov in arom, da ne bi nikoli uganili, da gre za dietne jedi.

Avtorici Kate in Kay tudi ne skoparita z nasveti, kako kalorične jedi spremeniti v manj kalorične, ne da bi pri tem osiromašili njihov okus.

Prvih 100 kupcev prejme darilo, kuhinjski krpo.

Več

© 2019 Aktivni mediji d.o.o.

6. 8. 2019

Avtor

Administrator