Družabno

TROJNA DOZASMEHA IN DOBRE ZABAVE V PUBU PLEČNIK

 Foto: Agencija Ekskluzivno

8.8. ob 21h

 

KLEMEN BUČAN

ANDREJ TEŽAK- TEŠKY

ANDREJ PODBEVŠEK

 

V osrčju Ljubljane na Plečnikovem trgu v Pubu Plečnik ni nikoli dolgočasno. Vsak dan je drugačna zabava, vedno je osvežujoče, s pestrim izborom pijače, slastne kulinarike in z raznovrstnimi tematskimi večeri. V četrtek, 8.8. vas bodo ob 21h v smeh spravili trije izjemni komiki, Klemen Bučan, Andrej Težak- Tešky in Andrej Podbevšek. Kot je že v navadi, so vrata Puba Plečnik vedno na stežaj odprta in tam ni nikoli vstopnine. Pridite po svojo dozo smeha tudi vi!

 

 

Vsi trije komiki so stari znanci stand up odrov, TV in radijskih showov. Gre za trojico, ki stresa šale iz rokava in poznavalci pravijo, da jim teh nikoli ne manjka.

 

NAPOVEDUJEMO:

16.8. ob 21h

KOKR JOE BAND

(Tribute: Joe Cocker)

ŽE POZNATE PUB PLEČNIK?

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri pa so rezervirani za zabavo!

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?

Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.

AKREDITACIJE ZA STAND UP VEČER:

pr@ekskluzivno.si

 

(v akreditacijo je všteta tudi ena brezplačna pijača)

 

Za objavo in medijsko podporo se vam že vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

7. 8. 2019

Avtor

Administrator