Kultura

NAJVEČJI KULTURNI SPEKTAKEL in UMETNIŠKI DOGODEK V SLOVENIJIART EXPO LJUBLJANA

300 mednarodnih razstavljalcev med 12. in 16. septembrom na Gospodarskem razstavišču

Tiskovna konferenca in pogostitev: 27.8. ob 12h (Kristalna palača, BTC, restavracija diVino)

AAMI Corporation vas vabi na kulturni spektakel “2. ART Expo Ljubljana”, na katerem si boste lahko ogledali umetniška dela okoli 300 mednarodnih razstavljalcev. 5-dnevni dogodek, ki bo potekal od 12. do 16. septembra, je odlična priložnost, da od vsakdana pobegnete v kreativni svet in občudujete umetniške stvaritve ter avtorje tudi osebno spoznate. Bogato dogajanje bo popestreno z različnimi predavanji, tečaji, koncerti in delavnicami. Osrednji del expa bo potekal v Stekleni dvorani Gospodarskega razstavišča.  Kot dopolnitev osrednjega dogajanja pa vas bomo povabili tudi v BTC City, kjer bodo locirane številne spremljevalne lokacije za izvedbo samostojnih razstav, koncertov in ostalih kulturnih dogodkov v sklopu 2. ART Expa Ljubljana. Družba BTC d.d. kot  generalni partner že od samega začetka podpira in spodbuja razvoj AAMI platforme in izvedbo kulturnega spektakla ART Expo Ljubljana. Več kot 50 dogodkov bo tako dodatno obarvalo široko paleto razstavljalcev iz Slovenije, Češke, Hong Konga, Združenega kraljestva, Kazakhstana, Peruja, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Turčije, Kitajske, Madžarske, Brazilije, Japonske, Nizozemske in drugih držav. Dnevne vstopnice so v predprodaji na voljo že od 4,95€ dalje. Na Expu lahko kupite tudi AAMI uradni katalog z vsemi informacijami o razstavljalcih in partnerjih (ali pa ga naročite na info@institute-aami.com po predprodajni ceni 18,99€).

VABILO NA TISKOVNO KONFERENCO, DRUŽENJE Z UMETNIKI IN POGOSTITEV:

Vabljeni na tiskovno konferenco 2. ART Expa Ljubljana, ki se bo odvila v torek, 27. avgusta 2019, ob 12. uri v Restavraciji diVino v Kristalni palači, kjer bodo prisotni tudi številni umetniki in organizatorji Art Expa.

Zaradi priprave hrane in pijače vas prosimo, da se čim prej akreditirate na:

pr@ekskluzivno.si

 

Za objavo in podporo v vašem mediju se vam že vnaprej zahvaljujem in upam, da se vidimo na tiskovni konferenci, kjer bom tudi sama prisotna kot ena izmed razstavljajočih umetnic!

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

13. 8. 2019

Avtor

Administrator