Kultura

Press: Modna Ana (Slovenska izdaja)

Pozdravljeni!

V nadaljevanju vam pošiljamo press informacijo o novi izdaji knjige za otroke Modna Ana: Zgodba o deklici, ki je imela svoj stil.

 


Modni oblikovalec Marjan Krnjič in Jožef Sraka, ki skupaj soustvarjata pod blagovno znamko MK Exclusive, sta po odmevni zgodbi London Overdose naredila še en korak bližje sanjam, saj je njuna pravljica postala zgodba. Zgodba, ki je v bistvu pravljica. Talentirana in drzna mladeniča, ki se ne bojita novih izzivov, sta namreč že pred časom obiskala tečaje kreativnega pisanja, dogodki, ki so se zgodili nekaj mesecev nazaj pa so bili obema inspiracija za pisanje pravljic za otroke. Navdih za pravljice (prva pravljica, ki je že postala best seller\”med otroškimi knjigami in je na voljo v angleškem jeziku in sedaj tudi v slovenščini) sta črpala tako iz dosedanjega dela in okolja, kot tudi iz domačega okolja ter okolja na Otoku.

Za ilustracije je poskrbela Tina Knez V mesecu septembru bodo Fashionable Ann izdali tudi v slovenščini pri založbi Stella kot Modna Ana.


Tiskano angleško izdajo lahko dobite na Amazonu, pod imenom Fashionable Ann (A Story About a Girl Who Had Her Own Style). Tako ju lahko berejo na Japonskem ali v Ameriki. Angleško različico si lahko že izposodite v slovenskih knjižnicah. Knjižnice, ki imajo knjigo za izposojo (in njeno razpoložljivostjo) pa lahko preverite na spletni strani Cobiss.si.

Fotografije za objavo

V primeru, da potrebujete še kakšne dodatne informacije, izvod knjige ali pa bi želeli intervju z Marjanom in Jožefom, nam prosimo to sporočite. Z veseljem vam priskočimo na pomoč.


Avtorja sta za inspiracijo lika Ane uporabila supermodel Naomi Campbell.

Copyright

© Joseph Sraka Music

19. 8. 2019

Avtor

Administrator