Družabno

Programske novosti TV3

Nove oddaje in serijeJesenski del sezone dirk formule 1

Jesenski del dirk letošnje sezone F1 bo zagotovopostregel s pravimi dirkaškimi boji, saj se karavana dirkačev seli na najbolj znana in zanimiva dirkališča. Že 1. septembra bo na sporedu dirka za Veliko nagrado Belgije vSpa-Francorchampsu, teden dni kasneje pa dirka za Veliko nagrado Italije v Monzi.Sezona se bo končala 1. decembra v Abu Dabiju, do takrat je na sporedu še 9 dirk.več

Super reševalcinovost v lastni produkciji

V lastni produkciji nastaja oddaja o veterinarjih in njihovem delu z domačimi živalmi, dogajanju v veterinarskih klinikah in na terenu. Vsa skrb in vsa čustva, ki jih do svojega ljubljenčka goji vsak lastnikse bodo prepletala v zanimivih zgodbah o tegobah in zdravljenju, od prihoda v ambulanto, diagnoze, prekoposega do končanega zdravljenja.

TiNeTimenovost v lastni produkciji

Tine Murn, radijski voditelj, ki je znan po tem, da nima dlake na jeziku se bo v novem pogovornem šovu s svojimi gosti zabaval na njemu domač način. Ne bo manjkalo smeha, provokacij, zadreg in šal. Več kot zanimivi pogovori, ki bodo nadgrajeni sčudnimi in malo manj čudnimi igrami ter glasbenimi nastopi, bodo na sporedu dvakrat tedensko.

Nov(a) Faktornovost v lastni produkciji

Nekoč najbolj seksi vremenarka Danica Lovenjak se vrača na male ekrane. Na TV3 bo vodila oddajo, ki bo ob koncih tedna namesto politične oddaje Faktor, ta ostaja na sporedu vsak dan od ponedeljka do četrtka,na podoben način komentirala dogajanje na estradni sceni.Danica je v zadnjem desetletju za različne tiskane medije pokrivala dogajanje na pop kulturni sceni, zato je brez dvoma zelo primerna kandidatka za voditeljico oddaje, v kateri bo govora tako o tem, ali pri nas sploh imamo zvezde, kakšni so zvezdniški zaslužki, kdo je naredil v zadnjem času največji škandal, … Ker se aktivno udeležuje družabnih dogodkov in kulturnih prireditev, ima dober vpogled v stanje na sceni. Ob tem pa seveda računamo, da bodo zanimivi gostje v vlogi komentatorjev prav tako brez dlake na jeziku govorili o tem, kje je kdo zafrknil in kaj je v resnici velik dosežek v pop kulturi.

Hanibal ameriška kriminalna drama, 2013 (39×60)

 

Serija o doktorju Hannibalu Lecterju, enem od najpopularnejših in najbolj groznih fiktivnih negativcev današnjega časa. Briljantnega psihiatra in nemoralnega serijskega morilca je ustvaril pisec Thomas Harris v seriji svojih novel. Serija je ena najbolje ocenjenih vseh časov – nominirana za nagrado Primetime Emmy, prejemnica nagrade Saturn za najboljšo TV serijo, najboljšega igralca, in najboljšo stransko vlogo v letih 2015, 2016 in 2017.

Hetty Featherangleška drama, 2015 (40×30\”)

Hetty Feather je angleška drama, v kateri spremljamo življenje naslovnega lika, dekleta Hetty, ki kot sirota živi v londonski sirotišnici. Oseba, ki jo Hetty v življenju najbolj sovraži je upraviteljica sirotišnice, zato so vse njene misli namenjene izključno pobegu in možnosti, da najde svojo mamo.

 

BON APPETIT: Gerard Depardieu’s Europefrancoska dokumentarna serija, 2015 (10×60\”)

Gerard Depardieu je eden najboljših francoskih igralcev. Je strasten filmofil in kuhar. Bon Appetit je edinstvena serija, v kateri spremljamo njegova potovanja po različnih evropskih pokrajinah, v odkrivanju lokalnih specialitet, identitete in zgodovine. Zgodba o najboljši hrani in čudovitih pokrajinah, v družbi gostitelja, ki resnično pozna vse čare življenja …

 

Dystopiaangleška znanstvenofantastična serija, 2017 (8×60\”)

Leto 2037. Svet uničuje smrtonosni virus. V obupni želji, da bi rešila svet, dva znanstvenika nehote izdelata napravo, s katero lahko potujeta skozi čas. Odpravita se v preteklost, z namero, da spremenita prihodnost in obvarujeta življenja …

 

Foto in PR: TV3

21. 8. 2019

Avtor

Administrator