Družabno

Europark upihnil 19 svečk

Avtor fotografij: Bojan Mihalič

Kot se za pravo rojstnodnevno »čago« spodobi, mora ta trajati več dni. Zato so v Europarku svoj 19. rojstni dan pretekli konec tedna že slavil skupaj z zvestimi obiskovalci, Tanjo Žagar in Ribičem Pepetom, v soboto, 7. septembra, pa bodo piko na i za slovo od najstniških dni dodali še z velikim koncertom v središču Maribora.

Ribič Pepe je v Europark priplul po Dravi

Ribič Pepe je v petek po Dravi priplul vse do Europarka. Tam je spoznal nove prijatelje, z njimi poklepetal in se pozabaval. Najmlajši so bili navdušeni, da so televizijskega junaka lahko spoznali v živo.

 

Vse najboljše je Europarku pela Tanja Žagar

Čeprav je bila rojstnodnevna torta skoraj tako velika, da bi se vanjo lahko skrila energična pevka Tanja, tega ni naredila. Torto so namreč raje razrezali in jo postregli svojim obiskovalcem, Tanja Žagar pa je pričarala poletno vročico že na sobotno dopoldne! Bilo je veselo, prikupna pevka pa nam je povedala: »Vedno je lepo peti pesem Vse najboljše, a ko z menoj zapoje tako velika množica ljudi, kot je v soboto pela v Europarku, sem vedno znova ganjena do solz.« Povezovalka dogajanja, simpatična Štajerka Polona Požgan, je dodala: »V Europarku se vedno potrudijo za svoje obiskovalce in danes ni bilo nič drugače. Samo z nestrpnostjo lahko pričakujemo še vse, kar pripravljajo za nas.«

 

19 let in 19-odstotni popusti

Obiskovalce Europarka je večina prodajaln in lokalov v soboto razvajala tudi z do 19-odstotnimi popusti. O praznovanju zadnjega rojstnega dne v najstniških letih nam je Simona Mandl, center managerka Europarka, povedala: »Navdušeni smo nad tem, kako Maribor diha z nami, kako se Štajerci veselijo uspehov vseh in kako radi se že 19 let vračajo v Europark – na druženje, nakupovanje ali prireditve, kakršnim smo bili priča tudi pretekli vikend.«

Veliki koncert na Trgu Leona Štuklja

A praznovanja Europarkovega rojstnega dne še ni konec! V soboto, 7. septembra, bo na Trgu Leona Štuklja s svojimi uspešnicami obiskovalcem poznopoletni večer polepšal šarmantni Jan Plestenjak. Da pa večera ne bo prehitro konec in bodo razgreta srca lahko tudi zaplesala, bodo poskrbeli še poskočni Modrijani.

Europark Maribor – upravitelj SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj 29 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

26. 8. 2019

Avtor

Administrator