Splošno

TO NEDELJO BO ZNANA ZMAGOVALKAWORLD TOP MODEL SLOVENIA

 

1.9. ob 18h

Most ljubezni, Ljubljana

 

TO NE BO DOGODEK, AMPAK DOGAJANJE…

Finalistke World Top Model Slovenia 2019 s Kaly Kolonič (foto Gregor Podvinski)

World Top Model Slovenia, največja platforma za nove modele, ki ima v svetu že 30 letno tradicijo, poteka v Sloveniji tretje leto. To nedeljo, 1.9. ob 18h bo na mostu ljubezni v centru Ljubljane potekal odprt fotoshooting za javnost & modna revija & razglasitev zmagovalke World Top Model Slovenia 2019. Deset super finalistk boste lahko občudovali v kreacijah MJZ fashion & Sister Jane, Trgovine Maks in San Fashion & Jewelry. Modeli bodo poleg oblek predstavili tudi novo linijo energijskega nakita Divine Kaly, za modni make up pa bo poskrbela Eva Assani. Letošnje super finalistke so: Ana Sučević, Tjaša Štern, Petra Potrebuješ, Ivona Ljoljić, Taša Širca, Ana Elez, Pašika Beganović, Ana Marija Žužek, Maruša Gale in Ajda Stržinar.

World Top Model Slovenia Team sestavljajo, Kaly Kolonič, fotografi Luka Rebol, Gregor Podvinski in Peter Hmelak, režiserja Samo Mervar in Klemen Vogrič, make up team Eve Assani, team Artistry, frizerski team Studio Vele, kreatorka in stilistka Sanja Stojanovski.

Lastnica licence World Top Model Slovenia, Kaly Kolonič, prav tako lastnica uspešne PR Agencije Ekskluzivno je o projektu povedala: »World Top Model Slovenia je modni projekt, ki nima nobene povezave s klasičnimi lepotnimi izbori. Gre za projekt, ki traja celo leto in zajema večje število modnih slikanj in snemanj, snemanja TV oddaje, udeleževanja raznih tematskih shootingov, udejstvovanja na modnih revijah in posebnih dogodkih. Je celosten projekt, kjer modele izobražujemo tudi na naših Modeling Akademijah, kjer jih naučimo manekenske hoje, poziranja, komuniciranja, ličenja, prehrane in lepe drže in vaj za zdravo postavo, mimike obraza itd. Ker si ne želimo projekta za zaprtimi vrati, ki je namenjem maksimalno sto obiskovalcem, delamo dogodke odprte narave brez vstopnine. Tako bomo v nedeljo pričarali odprt fotoshooting, na katerem bodo obiskovalci lahko videli zakulisje dela v modelingu, pričarali bomo modno revijo, vse skupaj pa želimo prikazati zelo ‘raw’ in zliti dogajanje z ulico. Zato gre za dogodek, ki ni dogodek, ampak gre za sproščeno dogajanje brez scenarija, brez vaje. Potekala bo zgolj naravna improvizacija modelov in sveta mode v pristnem urbanem okolju, na potek katere bo vplival čisto vsak obiskovalec.«

 

World Top Modelke so pred dnevi takole zaustavljale poglede v Vodicah na tematskem pin up shootingu s starodobniki, nato pa so na tiskovni konferenci Art Expo presenetile še predsednika in lastnika korporacije AAMI, Miha Murna, ki kot umetnik ceni lepoto.

Zmagovalko World Top Model Slovenia izbere 50 članska žirija iz 8. držav, na osnovi on line ocenjevanja njihovih slik, mer in videosposnetkov, 10% ocene dodajo tudi glasovalci preko FB. Zmagovalko čaka najprej potovanje v Dalmacijo, saj gre od 7. do 15. septembra na priprave v Šibenik, kjer bo dobila tudi uradno lento od samega lastnika svetovne licence World Top Model, Fioreta Tondija. Decembra jo čaka še svetovni izbor v mondenem Monte Carlu, kjer se zbere vsa smetana modne idustrije. Nagrada je neverjetnih 200.000 eur in pogodba za delo v modelingu z modno agencijo Major Model Management v Milanu, Parizu in New Yorku.

In zakaj je World Top Model Slovenia še tako poseben? Ker ne glede na to, kdo je zmagovalka, modeli tudi po končanem finalu sodelujejo pri številnih modnih projektih še naprej. Oktobra jih čaka že nova Modeling Akademija, novembra velika modna revija, vmes pa delo za različne naročnike v modnem svetu, novi shootingi in snemanja.

Se vidimo v nedeljo na mostu ljubezni!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

30. 8. 2019

Avtor

Administrator