Šport

Z ENOTNO SMUČARSKO VOZOVNICO NA DVEH SAVINJSKIH SMUČIŠČIH

 

Po odlični poletni sezoni sta gorski center Golte in gorski center Celjska koča, na skupni novinarski konferenci predstavila nov skupen produkt, enotno sezonsko smučarsko vozovnico SAVINJA. Gre za smučišča, ki sta drug od drugega oddaljena samo dobre pol ure in tako idealen par za smučarske navdušence. Z smučarsko vozovnico Savinja bo mogoča dnevna in nočna smuka med tednom na Celjski koči, med vikendi pa se boste lahko preizkusili v strminah na smučišču Golte.

Vozovnica je najbolj primerna za tiste, ki živijo v bližini Celjske koče in tiste, ki bodo začeli z učenjem smučanja na Celjski koči in želeli to znanje nagraditi na bolj zahtevnem in večjem smučišču Golte. Tistim v bližini Golt bo zanimiva predvsem nočna smuka na Celjski koči. Golte so v pretekli sezoni 2018/2019 v izboru Naj smučišče ponovno osvojilo naziv najboljšega v kategoriji srednje velikih smučarskih centrov. Pričetek letošnje smučarske sezone na Golteh je predviden za 6.12.2019.

Povezovanje je plod dobrega medsebojnega sodelovanja in težnje po obogatitvi ponudbe in širše možnosti izbire v celotni regiji. Smučišči pa bosta sodelovali tudi pri izmenjavi znanja, tehnični pomoči in izposoji opreme ter tako dosegla večje zadovoljstvo smučarjev in manjše stroške poslovanja. Tako bo zagotovljeno več smučarskih dni v Savinjski dolini in hkrati tudi bolje urejene proge.

Cena vozovnice SAVINJA v predprodaji bo za odrasle 227,00 €, za mlade in seniorje 189,00 € ter 124,00 € za otroke. Vozovnice je trenutno mogoče kupiti na blagajnah obeh gorskih centrov, v spletni trgovini Golte in prodajnih mestih Nomaga. Predprodaja poteka v dveh delih, ugodnejša do 30.9.2019 in redna do 30. 11. 2019.

Fotografije Golte: https://drive.google.com/drive/folders/1JKd8u2hf7HJ-Nh5cOVx94efKictOS6SC

 

Golte d.o.o.

Radegunda 19c

Mozirje 3330

Slovenia

5. 9. 2019

Avtor

Administrator