Kultura

Vabilo na otvoritev in ogled razstave Transformacije, 12. september 2019

Spoštovani,

Banka Slovenije je letos ponovno odprla prenovljene prostore Male galerije, kjer so se tekom pol stoletja zvrstile razstave številnih domačih in tujih razstavljavcev. V sodelovanju z Univerzo v Ljubljani smo ob priložnosti njene 100-letnice obudili dolgoletno tradicijo in prostore Male galerije vrnili njihovemu osnovnemu namenu.

Vljudno vabljeni na otvoritev razstave z naslovom Transformacije v Mali galeriji Banke Slovenije (Slovenska cesta 35 v Ljubljani), ki bo v četrtek, 12. septembra 2019, ob 19. uri.

V tokratni razstavi se nam bodo predstavili ustvarjalci Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani. Predstavljena bodo najuspešnejša dela študentk in študentov oblikovanja vizualnih komunikacij z mednarodnega natečaja za vizualno podobo razstave Trans: form – Action.

Ob odprtju razstave vas bodo nagovorili mag. Irena Vodopivec Jean, viceguvernerka Banke Slovenije, izr. prof. mag. Lucija Močnik Ramovš, dekanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje, in Vladimir Vidmar, kustos Male galerije Banke Slovenije.

Razstava bo odprta do 8. oktobra 2019, ogledate si jo lahko od torka do sobote med 11. in 19. uro.

Za dodatne informacije pa smo na voljo (info@mgbs.si ali 030 451 925).

Vabljeni!

logo Mala galerija

logo Banka slovenija in Univerza

9. 9. 2019

Avtor

Administrator