Družabno

Nov(a) Faktor – novost v lastni produkciji TV3

Foto: TV3

Nekoč najbolj seksi vremenarka Danica Lovenjak se vrača na male ekrane. Na TV3 bo vodila oddajo, ki bo ob koncih tedna namesto politične oddaje Faktor, ta ostaja na sporedu vsak dan od ponedeljka do četrtka, na podoben način komentirala dogajanje na estradni sceni.

Danica je v zadnjem desetletju za različne tiskane medije pokrivala dogajanje na pop kulturni sceni, zato je brez dvoma zelo primerna kandidatka za voditeljico oddaje, v kateri bo govora tako o tem, ali pri nas sploh imamo zvezde, kakšni so zvezdniški zaslužki, kdo je naredil v zadnjem času največji škandal, … Ker se aktivno udeležuje družabnih dogodkov in kulturnih prireditev, ima dober vpogled v stanje na sceni. Ob tem pa seveda računamo, da bodo zanimivi gostje v vlogi komentatorjev prav tako brez dlake na jeziku govorili o tem, kje je kdo zafrknil in kaj je v resnici velik dosežek v pop kulturi.

Prva oddaja Nov(a) faktor bo na sporedu že ta petek, 13. septembra ob 19.15 na TV3, druga oddaja bo v soboto in naslednja v nedeljo v istem terminu. Že ta konec tedna bodo naši gledalci torej lahko preživeli v družbi Danice in njenih sokomentatorjev.

Za objave v vašem mediju se vam najlepše zahvaljujemo, seveda pa se nam lahko javite, če bi potrebovali še kakšne fotografije ali informacije, Danica pa je na voljo tudi za intervjuje.


Sonja Javornik

stiki z javnostmi TV3

10. 9. 2019

Avtor

Administrator