Družabno

NOVA KOMEDIJA LJUBLJENCA OBČINSTVA,RANKA BABIĆA ZA ROJSTNI DAN GA BO DOLETELA KRIZA SREDNJIH LET

 

Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre Špas teatra prihaja nova avtobiografskakomedija Ranka Babića: Kriza srednjih let. Ta je hujša od pubertete, saj stvari, žal, ne gredo več navzgor, ampak obratno!

Naraven in super zabaven! Princ odrov in kralj domače dnevne sobe – Ranko Babić!

Foto: Dejan Nikolić

14 dni pred premiero je Ranko Babić prodal že 1000. vstopnico za novo monokomedijo, ki jo bo prvič odigral prav na svoj rojstni dan.

V predstaviKriza srednjih letbo priljubljeni komedijantRanko Babićz občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?! Morda sta za vsetokriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč! V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, četoni kriza?!

Foto: Dejan Nikolić

“Ko sem štartal s predstavo Moška copata, si niti v sanjah nisem mislil, da bo dobila laskavi naziv najdlje trajajočehit komedije Špas teatra. Nekaj najlepšega je, ko veš, da si nasmejal več kot 115.000 gledalk in gledalcev. Občinstvo me je velikokrat spraševalo, kaj bo moja naslednja predstava? In ker so si želeli še, se zdaj vračam z novo komedijo. Pripravite se na nadaljevanje, na še bolj aktualno in za vsakega moškega zelo bolečo temo – krizo srednjih let. Ampak verjemite mi, ta je lahko tudi zelo zabavna,”je povedalRanko Babić,ki bo novo predstavoprvič odigral prav na svoj 38. rojstni dan, 20. septembra.Po štirih že skoraj razprodanih predpremierah pa Ranka čaka tudimedijska premiera, ki bo 28. septembra v Mengšu, kjer domuje Špas teater.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Občinstvo si je želelo še in zdaj se Ranko Babić vrača –

v drugem delu Moške copate!

Vstopnice so v prodaji naPETROLU, EVENTIM PRODAJIH MESTIHinWWW.SPASTEATER.COM

Odnosi z javnostmi za Špas teater:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

11. 9. 2019

Avtor

Administrator