Družabno

V ŠPAS TEATER PRIHAJA KOMIČNO-ROMANTIČNI MUZIKALPRIPRAVITE SE NA ZVEZDNIŠKE LJUBEZENSKE PREVARE

 

V Špas teatru napovedujejo drugo od štirih letošnjih premier, in sicer se pospešeno pripravljajo na veliko premiero nove predstaveLjubezenske prevare, ki vas bo skozi znane songe in z besedilom izpod peresaAndreja Rozmana Roze,popeljala na vrtiljaku romantičnega dogajanja. Zvezdniška igralska zasedba podrežijsko taktirko Žige Flajnikaobljublja nepozabno, romantično in glasbeno dogodivščino.

18. oktobra na oder Špas teatra premierno prihajajo Ljubezenske prevare.

Foto: Dejan Nikolić

Špas teater bo pod sloganom “PRIBLIŽAJMO GLEDALIŠČE VSEM! Za smeh in ljubezen gre!” vsa sredstva, ki so sicer namenjena ogleševanju predstave, raje namenil za cenejše vstopnice ljudem, zato bo cena vstopnice za prve tri ponovitve le 11 evrov.

OdličniJan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, so skupaj izvirno ujeti v romantično zgodbo, v muzikalu, ki očara z duhovitostjo, prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, zanimivim sporočilom in igralsko kombinacijo. Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej Rozman Roza, polni humornih vložkov in odlična glasbeno-igralska zasedba, vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra: zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter – nov, drugačen pogled na ljubezen! Ste pripravljeni nanj?

Režijo predstave je tokrat v roke vzel Žiga Flajnik, sin direktorice Špas teatra Urške Alič.

Foto: Mare Vavpotič

Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov, so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite?Toje zgodba o Juliji, hčerki aristokratskega okusa ter o dilemi “prave izbire”.V svetu bogatih veljajo drugačna pravila … Kdo bo idealni ženin za hčer,toneprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec? Bo zmagala ljubezen?

“Ob ritmih popularnih songov, se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v realnem svetu”,nam je o novi predstavi zaupalrežiser Žiga Flajnik.

Ob ritmih popularnih songov, se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki se bo zasukala čisto po svoje.

Foto: Dejan Nikolić

Ne zamudite najbolj romantične zgodbe te jeseni, ki bo premierno zaživela 18. oktobra, v Špas teatru.

Odnosi z javnostmi za Špas teater:

KATJA MLAKAR M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si DOMEN MAVRIČ M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

3. 10. 2019

Avtor

Administrator