Družabno

Hotel Transilvanija navdušuje obiskovalce Europarka Maribor

 Foto: Bojan Mihalič

Hotel Transilvanija je privabil že številne, ki so si drznili vstopiti v neznani svet pošasti. Srčni junaki istoimenskega risanega filma so vse male, nagajive in radovedne pošastkote s 1. oktobrom pričakali v nakupovalnem središču Europark Maribor. Se bojite, da ste prikupne junake Hotela Transilvanija zamudili? Še vse do četrtka, 10. oktobra, grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein – Franc, mumija Ožbej (Murray), Denis, Vlad, čakajo tudi na vas.

Nepozaben svet pošasti

V skrivnostnem dvorcu so navdušeni obiskovalci poskušali pobegniti iz Drakulove sobe, Frankensteinovega laboratorija in sobe mumije Ožbeja. Presenečenj ni manjkalo niti za najbolj iznajdljive, saj so jih v sobah pobega čakali svetlobni in laserski učinki, skrite kode, ključi in izzivalne tipke. Obiskovalka Andreja, ki je Drakulov dvorec raziskala skupaj s svojimi otroki, nam je zaupala:»V Hotelu Transilvanija smo neizmerno uživali. Lepo je gledati, kako se otroci zabavajo v odkrivanju sledi in iščejo ideje za pobeg. Preden se zaveš, se jim veselo pridružiš tudi sam. Prav zares čudovita izkušnja za vso družino.« Nepozabna pošastna dogodivščina je privabila tudi znane obraze, ki so svoje najmlajše popeljali na nepozabno družinsko doživetje. Med obiskovalci Drakulovega dvorca smo opazili stilistko in urednico revije Grazia Špelo Štamol s sinom Vitanom ter novinarko in pisateljico Mišo Margan Kocbek s hčerko Kiano.

Pošastna dogodivščina

Majhne in velike pošastkote priljubljeni junaki Hotela Transilvanija pričakujejo v nakupovalnem središču Europark Maribor še vse do 10. oktobra, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 13. uro. V družbi prikupnih pošasti vas čaka polno smeha, igrivosti in zabave.

Europark Maribor – upravitelj SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers (Sparova evropska nakupovalna središča). Družba trenutno upravlja 29 lokacij nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 m2. SES je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES pripada skupini SPAR Österreich Gruppe. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

4. 10. 2019

Avtor

Administrator