Ljubljana, oktober 2019 – Kanal E! je najavil, da bo slavna večkrat nagrajevana igralka Jennifer Aniston prejela nagrado The People’s Icon of 2019 v okviru E! People’s Choice Awards. Anistonova bo nagrajena za njene slavne vloge na televiziji in filmu, vključujoč Netflix uspešnico Murder Mystery, za katero je nominirana v kategoriji Najboljša ženska zvezda v 2019. Podelitev nagrad E! People’s Choice Awards bo predvajana v živo iz Barker Hangara v Santa Moniki v nedeljo 10. novembra ob 03:00 po polnoči na kanalu E!

“Jennifer Aniston je prava energija, ki jo je upodobila v svojih nepozabnih legendarnih vlogah in likih”, je izjavila Jen Neal, direktorka E! News, dogodka v živo in Lifestyle Digital. “Za elegantno osvajanje komedije in drame in na malem in velikem platnu se bomo poklonili Jennifer Aniston z nagrado The People’s Icon of 2019.”

Aniston se je neopazno spremenila iz dekleta iz soseske skozi vlogo Rachel Green v seriji Friends, nagrajeno z Emijem in Zlatim Globusom, do mednarodno uveljavljene filmske zvezde, ki je igrala v komedijah, ko so Bruce Almighty, Horrible Bosses in We’re the Millers, zatem v dinamični drami, za katero je nominirana za nagrade Zlati Glubus in SAG v filmu Cake. Te jeseni se Anistonova vrača na televizijo z dolgo pričakovano Apple TV+ serijo The Morning Show, s Steve Carell in Reese Witherspoon.

E! People’s Choice Awards bo predvajana iz Barker Hangara v Santa Moniki, v nedeljo 10. novembra, od 03:00 po polnoči na kanalu E!, z oddajo v živo z rdeče preproge – E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 od 01:00 za polnočjo. Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 in E! People’s Choice Awards so producirali Den of Thieves z izvršnimi producenti: Jesse Ignjatović, Evan Prager in Barb Bialkowski.

Foto: Alexi Lubomirski

 JASMINA LATINOVIĆ