Turizem

Vabilo na novinarsko konferenco DST 2019

VABILO

Dnevi slovenskega turizma 2019
REDESIGN TURIZMA: TURIZEM PRIHODNOSTI

Spoštovani predstavniki medijev,

Dnevi slovenskega turizma (DST), ki predstavljajo najpomembnejši strokovni dogodek v Sloveniji na področju turizma, bodo potekali od 11. do 13. novembra v Grand Hotelu Union v Ljubljani z osrednjo tematiko Redesign turizma: turizem prihodnosti.

V okviru DST se bodo zvrstili pomembni dogodki, kot so plenarni del DST, na katerem bo letos spregovoril tudi predsednik vlade RS Marjan Šarec, podelitev najvišjih priznanj v turizmu, 22. Slovenski turistični forumGostinsko turistični zbor in prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna.

Vljudno vabljeni na novinarsko konferenco, ki bo potekala v torek, 12. novembra, s pričetkom ob 10. uri, v prostorih Rdečega salona v Grand Hotelu Union.

Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, in mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije, bosta skupaj s predstavniki ključnih partnerskih institucij DST spregovorila o prihodnosti in preoblikovanju slovenskega turizma.

Prijavite se najkasneje do petka, 8. novembra, na e-mail naslov: pr@slovenia.info.

Novinarska konferenca in predstavitve ter drugi dogodki v okviru DST se bodo začenjali ob točno navedeni uri, zato vas prosimo, da vnaprej predvidite čas, ki ga boste potrebovali za namestitev opreme in registracijo. Registracija bo mogoča od 9. ure naprej pred vhodom v Rdeči salon, kjer prevzamete priponko PRESS, ki velja kot vstopnica za dogodke v sklopu DST.

Več informacij o skupnem programu vam je na voljo na povezavi.

Veselimo se srečanja z vami.

 

mag. Livija Kovač Kostantinovič
Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13
SI-1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 (0)1 589 85 65

E: livija.kovac@slovenia.info
W: www.slovenia.info

6. 11. 2019

Avtor

Administrator