Izobraževanje, Kultura

REGIJSKI KULTURNI BAZAR V NOVI GORICI

Načrtni razvoj kulturno-umetnostne vzgoje (KUV)

Spoštovana ravnateljica, spoštovani ravnatelj, spoštovana učiteljica, spoštovani učitelj in drugi strokovni delavci v VIZ! Vabimo vas na strokovno usposabljanje drugi nacionalni Kulturni bazar v regiji, ki bo potekal 4. decembra 2019 v Novi Gorici. Če si želite izbrati program, ki bo najbolj ustrezal vašemu zanimanju in področju dela, vam priporočamo, da se prijavite čim prej, najpozneje pa do 20. novembra 2019.

Osrednja tema strokovnega usposabljanja Kulturni bazar v regiji je usmerjena v načrtni razvoj kulturno-umetnostne vzgoje (KUV) v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kulturnih ustanovah in lokalnih skupnostih ter v prepoznavanje prednosti, ki jih prinašata sodelovanje in partnersko povezovanje vseh treh deležnikov. V celodnevnem programu, ki bo potekal v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica ter drugih kulturnih ustanovah v mestu, se bodo predstavila vsa področja kulture, spoznali bomo bogato ponudbo kulturnih ustanov iz vse Slovenije, s poudarkom na kulturnih ustanovah iz širše regije.

Udeležbo si zagotovite z e-prijavo na www.kulturnibazar.si, ki je vaša vstopnica na izbrane dogodke. Na povezavi najdete tudi program in ostale informacije. Udeležba je brezplačna.

Prijazno vabljeni.

 

CENTER ARHITEKTURE SLOVENIJE

12. 11. 2019

Avtor

Uredništvo