Moda

Europark Maribor: Peek & Cloppenburg je zasijal v moderni podobi

V Europarku Maribor so proslavili novo podobo modne prodajalne P&C

V prenovljenem P&C predstavljajo tudi posodobljen originalni koncept z izdelki lastne blagovne znamke Review

P&C predstavlja okrog 150 vrhunskih blagovnih znamk

Foto: Sara Todorović

V sredo, 20. novembra, so v nakupovalnem središču Europark Maribor slavnostno otvorili prenovljeno prodajalno Peek & Cloppenburg (P&C). P&C je neodvisni modni velikan v družinski lasti in vodilni na trgu vrhunskih modnih oblačil. V prenovljeni prodajalni je sedaj mogoče občudovati notranjost modernega videza in nove originalne koncepte priznanih blagovnih znamk.

 

Navdihujoč moderen ambient

V mariborskem nakupovalnem središču so skupaj z zvestimi obiskovalci proslavili novo podobo modne prodajalne P&C, ki je sedaj prostornejša, svetlejša in se ponaša z novim modernim pohištvom. Obsežna prenova je trajala približno dva meseca. P&C v Europarku Maribor obsega kar 2.800 kvadratnih metrov prodajnih površin, okrog polovica pa je zasijala v prenovljeni podobi. Povečali so oddelke za mlajše ciljne skupine oz. t. i. »butike«, ki sedaj obsegajo tudi posodobljen originalni koncept družbe P&C z izdelki lastne blagovne znamke Review. Ob prenovi so poskrbeli tudi za posebno »aktivno območje«, na katerem so predstavljene modne kombinacije trenutnih kolekcij različnih blagovnih znamk, ki lahko obiskovalcem služijo kot navdih pri izbiri.

 

Bogata izbira priznanih blagovnih znamk

V prodajalni je mogoče najti izdelke mednarodnih modnih znamk Tommy Hilfiger, S.Oliver in BOSS, pa tudi lastne blagovne znamke kot so McNeal, Christian Berg in Jake*s. Slednja je na voljo izključno pri P&C. Obiskovalce največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bodo navdušili tudi modni izdelki znamk GUESS, Calvin Klein, Lacoste, ONLY in mnogi drugi. Za mlado športno ciljno skupino pa so na voljo priljubljene modne znamke Adidas, Nike, Champion in Ellesse. Prenovljena prodajalna P&C nudi bogato izbiro za vsak modni okus, saj skupno predstavlja okrog 150 vrhunskih blagovnih znamk.

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

25. 11. 2019

Avtor

Administrator