Splošno

Vabilo medijem

 

V naslednjem tednu izpostavljamo

9. december ob 13.uri: GZS, dvorana C

Podelitev nagrade in priznaj Feniks za projekt leta 2019 na področju management consultinga

Z nagrado Feniks nagrajujemo projekte, ki sledijo ciljemodkritinajboljše svetovalne projekte v slovenskem prostoru,spodbujatikakovost, inovativnostin učinkovitost svetovalnih projektov terpredstavitidosežkenaročnikom.V program dogodka sta umeščeni še dve kratki predavanji -Znanje, veščine, ambicija – zakaj tudi drznost? in Strokovnost, kakovost, učinkovitost – zakaj tudi odličnost?

Več informacij je na povezavi

11. december ob 9.uri: GZS, Poslovna oaza, 7. nadstr.

Strokovni posvet FutureFlow

GZS in njen strateški svet za energetski prehod sta promotorja sodelovanja med industrijo, sistemskimi operaterji in proizvajalci energije za doseganje ciljev prehoda v brezogljično družbo ob zagotavljanje zanesljive, kakovostne in cenovno konkurenčne energije. Posvet bo obravnaval problematiko aktivnih odjemalcev električne energije. Z energetskim prehodom v brezogljično družbo se postopoma zmanjšuje delež elektrarn na fosilna goriva. Projekt FutureFlow je raziskovalni projekt, ki ga koordinira ELES. Na osnovi izkušenj pilotskega projekta želimo k sodelovanju pritegniti čim več industrijskih podjetij.

Več informacij je na povezavi

11. december ob 9. 30 uri: GZS, dvorana C

Slovensko – luksemburški poslovni forum in B2B

Ob dvodnevnem obisku luksemburških podjetij v Sloveniji pod okriljem njihove gospodarske zborniceorganiziramo bilateralni poslovni dogodek in individualnasrečanja na GZS.

Več informacij je na povezavi

12. decemberob 15. uri: GZS, dvorana A

Upravni odbor GZS

Gost seje bo minister za finance dr. Andrej Bertoncelj, s katerimi bo UO GZSrazpravljalo aktualnih in prihodnjih aktivnostih Ministrstva za finance RS na področju davčnih sprememb. Člani UO bodo obravnavali predlog Plana delaGZS za naslednje leto ter se seznanili s poročilom strateških svetov GZS.

Več informacij je na povezavi

Vljudno vabljeni!

Mag. Tajda Pelicon

Vodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica Slovenije

Služba za strateško komuniciranje in marketing

Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana

t: 01 5898 136 m: 041 397 194

e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

6. 12. 2019

Avtor

Administrator