Splošno

Veverica Mica: Veselo pričakovanje v Europarku

Praznično druženje z Veverico Mico v Europarku

 

Za Veverico Mico so praznični dnevi najlepši – smrečico okrasi z lučkami, bleščicami in kroglicami, pod njo pa skrije najboljše lešnike za njene veveričje prijatelje. V soboto, 14. 12., ob 11. uri bo Veverica Mica za otroke pripravila prav posebno, praznično obarvano glasbeno in plesno druženje.

 

Otroci bodo skupaj z Veverico Mico rešili uganko o snežinkah, pogledali na uro, si ogreli roke za pozdrav, pripravili posebno novoletno zaobljubo, se preizkusili v čaranju in na koncu uglašeni v ritmu in melodiji zapeli pesem, ki prihaja naravnost iz srca.

 

Veverica Mica po čarobni predstavi v izvedbi Andreje Zupančič vabi še na veselo druženje v ustvarjalno delavnico v 1. nadstropju nakupovalnega središča Europark.

 

 

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

10. 12. 2019

Avtor

Administrator