Prenos po podelitvi se nadaljuje v ponedeljek, vsako oddajo pa bodo spremljali jutranji programi E! News in Pop of the Morning iz New Yorka, nato pa sledita Daily Pop in Nightly Pop.

Medtem ko so zvezdniki in zvezdnice z A-seznama in nominiranci zbirajo na eni od najpomembnejših noči v Hollywoodu, bosta Ryan Seacrest in Giuliana Rancic ponovno prevzela voditeljsko palico kot gostitelja E! Live From the Red Carpet prenosa podelitve nagrad zlati globus, grammy in oskar za leto 2020 ter približala oboževalcem njihove najljubše zvezdnike in zvezdnice skozi zabavne, avtentične intervjuje in spontane trenutke z največjimi zvezdami in nominiranci za nagrade. E! vam bo zagotovil najbolj celovit prenos dodeljevanja preko široke platforme, ki vključuje digitalne in mobilne platforme ter socialna omrežja.

E! Live from the Red Carpet se je v sezoni podelitve nagrad za leto 2019 močno razširil, glede na to, da se je število angažiranj na vsaki navzkrižni platformi izdajateljev televizijskih programov (vključno z linijskim televizijskim občinstvom, pa tudi z gledalci/interakcijami na socialnih omrežjih in digitalnih platformah) ) povečala v primerjavi s predhodnim letom:
– Podelitev nagrad zlati globus je imele skupaj 63 milijonov angažiranj, do 25 odstotkov
– Podelitev nagrad grammy je imele skupaj 56 milijonov angažiranj, do 8 odstotkov
– Podelitev nagrad oskar je imela več kot 80 milijonov angažiranj, do 53 odstotkov

Poleg tega je bil E! prenos z rdeče preproge za vsako od teh podelitev nagrad uvrščen kot 2. najbolj priljubljen program na socialnih omrežjih tega dne, tik za samo podelitvijo nagrad.

Podroben programa prenosa Live From the Red Carpet:

PODELITEV NAGRAD ZLATI GLOBUS – NEDELJA, 5. JANUARJA
Ob polnoči (00.00): E! Live From the Red Carpet: The 2020 Golden Globe Awards: Live from the Red Carpet  se vrača z najobsežnejšim prenosom nagrad Golden Globe Awards 2020 na več platformah. Voditelja Ryan Seacrest in Giuliana Rancic bosta prenesla magijo rdeče preproge ljubiteljem pop kulture po vsem svetu samo na kanalu E! in jim omogočila najbolj zabavne in najbolj iskrene pogovore z največjimi zvezdami današnjega časa.

PODELITEV NAGRAD GRAMMY – NEDELJA, 26. JANUARJA
Ob polnoči (00.00): E! Live From the Red Carpet: The 2020 Grammy Awards: Voditelja Ryan Seacrest in Giuliana Rancic bosta vsem oboževalcem približala rdečo preprogo grammy nagrad z najbolj spontanimi in nepozabnimi intervjuji največjih glasbenih zvezd.

PODELITEV NAGRAD OSKAR – NEDELJA, 9. FEBRUARJA
Ob 23. uri: E! Live From the Red Carpet: Oscars 2020: Live from the Red Carpet se vrača z najobsežnejšim prenosom nagrad oskar za leto 2020 na več platformah. Samo na kanalu E!, voditelja Ryan Seacrest in Giuliana Rancic, bosta prinesla magijo rdeče preproge ljubiteljem pop kulture po vsem svetu z najbolj zabavnimi in avtentičnimi pogovori z največjimi zvezdami današnjega časa.

Za produkcijo E! Live From The Red Carpet sta odgovorna Ryan Seacrest Productions in Den of Thieves. Izvršni producenti so Ryan Seacrest, Jesse Ignjatovic, Evan Prager in Barb Bialkowski, soizvršni producent pa je Sam Brenzel.

Dan po prenosu podelitve nagrad
Za ponedeljek, po podelitvi nagrad, E! je pripravil celodnevni program z mnogimi segmenti, v katerem bosta naša voditelja analizirala najbolj nepozabne trenutke prejšnjega večera, najpomembnejše modne trende, intervjuvala zmagovalce, prikazala bosta posebne posnetke najbolj priljubljenih zabav po podelitvi in pokukala v ozadje, da bi predstavila podrobnosti, ki jih niste mogli videti.

Oboževalci si bodo lahko vsak trenutek dogodka ogledali neposredno in si bodo lahko ogledali ekskluzivne posnetke v zakulisju na digitalnih platformah E! News na eonline.com in @enews na vseh socialnih omrežjih (Instagram, Twitter in Facebook). Ljubitelji mode bodo prvi izvedeli, kaj bodo nosile zvezde večera na @stylecollective na Instagramu. Dobra novica za vse oboževalce je, da se njihov priljubljeni “E! Glambot” vrača med podelitvijo zlatih globusov, grammyjev in oskarjev, da na navdihujoč in inovativen način ujame edinstvene trenutke na rdeči preprogi in oboževalce popelje še globlje v središče dogajanja, ko se dogodek odvija.

Sponzorji
Od izbire popolne večerne toalete, ki mami vzdihe, do priprave vaše kože, da bi dobila svetleč hollywoodski sijaj in spretnost pri izbiri najboljšega nakita, ki bo povzdignil celoten stajling, E! njegovi partnerji bodo uresničili hollywoodske sanje, v živo na rdeči preprogi. Glavni poznavalci diamantov, Real is a Diamond, vam prinašajo bleščeče zgodbe, ki bodo krasile to sezono podelitev nagrad, v živo z E! rdeče preproge na podelitvi zlatih globusov in oskarjev. Discovery se vrača kot sponzor rdeče preproge že drugo leto zapored in združuje moči s kanalom E!, da bi skupaj odštevala brandirane sekunde do razglasitve dobitnika zlatega globusa. Ambasador blagovne znamke L’Oréal Paris, Sir John, bo del vsebine s temo nagrad zlati globus na naših platformah, in bo z vami delil svoje strokovno znanje v duhu te blagovne znamke, da bi pomagal vsem ženskam, da se počutijo, kot si zaslužijo najboljše.

BMW of North America  se združuje z modnim ustvarjalcem, da bi oboževalcem omogočil, da izberejo toaleto za enega izmed novinarjev kanala E!, ki bodo poročali z oskarjeve rdeče preproge. Kinder proslavlja lansiranje enega najnovejših izdelkov Kinder Bueno, hrustljave čokolade s kremnim nadevom iz lešnikov, na ameriškem trgu. Ob tej priložnosti bo poudaril pretekle in sedanje trenutke s podelitev oskarjev, ki so kljubovali pričakovanjem, in s tem bodo seznanili občinstvo o svojemu novemu izdelku. Vsak zvezdnik in zvezdnica z A-seznama potrebuje ustrezno nego kože, zahvaljujoč Neutrogeni pa bodo gledalci dobili redko priložnost, da odkrijejo, kako se dobi videz filmske zvezde pred podelitvijo oskarjev. In v enem od najpomembnejših večerov za pevce, tekstopisce in glasbenike, bo Mastercard ljubitelje glasbe med predvajanjem zabaval z ekskluzivnimi izkušnjami in vsebinami na socialnih omrežjih – s čimer bo poskrbel, da bodo vsi plesali v ritmu glasbe grammy.