Splošno

Javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bomo sofinancirali v letu 2020

 

 

Velenje, 6. januar 2020 – Mestna občina Velenje bo jutri ob 12. uri na spletni strani www.velenje.si objavila javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2020 sofinancirala Mestna občina Velenje. Javni razpis bo trajal do 7. februarja 2020, vsa razpisna dokumentacija pa bo na voljo na spletni strani www.velenje.si (Za občane/Javne objave in razpisi). Razpisanih je pet področij: A – kulturni programi, B – kulturni projekti, C – kulturni projekti s področja založništva (knjiga, cd, dvd), D – delovanje zveze kulturnih društev in E – projekti medkulturnega dialoga. Za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v letu 2020 namenjamo 93.850 evrov. Prijavitelji morajo prijave oddati do 7. februarja 2020, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.

 

Mestna občina Velenje bo sofinancirala vse oblike ustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin na področju besednih, uprizoritvenih, glasbenih, vizualnih, filmskih, avdiovizualnih in drugih umetnosti ter novih medijev, na področju založništva in knjižničarstva, kinematografije ter na drugih področjih kulture.

 

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem. Natisnjen mora biti samo izpis s podatki o prijavi (kontrolni obrazec) in samo ta izpis, podpisan in žigosan, mora biti poslan po pošti oz. oddan osebno skladno z besedilom razpisa.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša Kočevar
Kabinet župana

T: 03 8961 546

7. 1. 2020

Avtor

Administrator