Jasnovidec in medij Matt Fraser in njegovo dekle, zmagovalka lepotnega tekmovanja Alexa Papigiotis, predstavljata edinstveno družino velikih osebnosti v mestecu Cranston na Rhode Islandu, ki jo bomo spremljali v 10 polurnih epizodah.

E! Entertainment bo sprožila potres majhne države Rhode Island s svojim polurnim resničnostnim sitcomom Meet the Frasers, v produkciji MGM-ovega Evolution Media, ki se bo začel premierno prikazovatiob nedeljah v letu 2020 – od 26. januarja ob 22. uri. Spremljali bomo priljubljeni par na Rhode Islandu, 28-letnega jasnovidca in medija Matt Fraserja in njegovo dekle, zmagovalko lepotnega tekmovanja, 21-letno Alexo Papigiotis. Dokumentarna serija bo sledila njihovemu življenju, karieri in njihovi širšisedanji družini. Kot par v vzponu, ta par prepoznajo vsi v Cranstonu – od zaposlenih v lokalni italijanski restavraciji do ljudi na zadnji postaji Mattove turneje od obale do obale, kar pa sploh ne preseneča, glede na to, da vozijo ogromen džip z Mattovim likom in imenom. Par se vzpenja proti vrhu, njihov največji izziv pa so njihovi bližnji, ki imajo svoje mnenje in ga poskušajo vsiliti na vse načine. Če želite videti, kaj vas čaka, obiščite: Meet the Frasers.

 

Člani te osemčlanske dinamične družine so:

Matt Fraser
Matt je energičen, ambiciozen in ima prefinjen okus za lepe stvari. Kot jasnovidec in medij v vzponu, ki je v resni romantični zvezi, je Mattovo življenje neverjetno vrtoglavo v zadnjih dveh letih. Daje vse od sebe, da uravnoteži svoje osebne in poklicne cilje, pa tudi da se ukvarja z družino, ki se ne boji, da mu pove in pokaže, kaj misli o njegovem življenju. Gallery Books, partner Simon & Schuster, načrtuje, da bo 31. marca 2020 izdal knjigo Matta FraserjaWHEN HEAVEN CALLS.

Alexa Papigiotis
Nekdanja “Miss Teen Rhode Island” je vrgla pogled na naslov “Miss Rhode Island” in se pripravlja na drugo dirko za ta naslov. Prav tako je Alexa tudi Mattova asistentka in svetovalka. Vendar pa ne bo dopustila, da je kariera ovira na potik osebni sreči. Po triletni zvezi z Mattom ma jasno da na znanje, da je pripravljena na prstan in poroko.

Maria Fraser
Maria je Mattova mlajša sestra, ki je duhovita, cinična in predstavlja glas razuma. Čeprav je vključena v družinski posel, se boji duhov in še vedno spi s prižgano lučjo.

Angela Fraser
Mattova mama Angela, ki je tudi sama jasnovidka, je zelo ponosna na svojega sina. Kot Mattova tajnica in edina zaposlena v sektorju za promocije ter velik zaskrbljen starš, Angela tesno sodeluje z njim in nenehnoprekoračujenastavljene meje.

Rod Fraser
Mattov oče Rod je upokojeni mornariški kapetan in odlikovani nekdanji požarni častnik, katerega interesi so diametralno nasprotni Mattovim. Čeprav ima rad svojega sina, je skeptičen do jasnovidnosti in ne želi gledati Matta, ko vodi seje. Rod ima odličen odnos z Anthonyjem Ciollijem, Alexinim očimom.

Sharon Ciolli
Alexina mama Sharon se strinja, da se morata Matt in Alexa čim prej poročiti in ustanoviti družino. Ona je babica, ki nima zadržkov in sramu govoriti o tem, kako se naredijo otroci, zato je Alexa pogosto rdeča od sramu.

Ava Papigiotis
Ava, Alexina mlajša sestra je perfekcionistka. Je Alexina podpora in osebna trenerka. Ava ji pomaga pri vadbi v telovadnici, da bo Alexa fizično pripravljena za svoje naslednje lepotno tekmovanje.

Anthony Ciolli
Anthony, očim Alexe in Ave, je upokojeni lastnik nočnega kluba in samooklicani nekdanji mafijec s tankimi živci in ostrim smislom za humor. Zanj je na prvem mestu družina in vedno je Alexo in Avosmatral kot svoji hčerki. Kličejo ga “Tony Two Toes” in ima le osem nožnih prstov.

Produkcijo Meet the Frasers podpisuje Evolution Media, družba MGM-a, izvršni producenti pa so Mark Burnett in Barry Poznick iz MGM Television; Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Tucker, Brian McCarthy in Meredith Prunkard. Jill Dictrow je tudi soizvršna producentka.