Kaj narediti z novoletnimi zaobljubami v začetku leta, ko je praznično navdušenje popustilo in pretirano nakupovanje pustilo posledice na naših osebnih financah? Naj želje in zadani načrti ne ostanejo nerealizirani zaradi pomanjkanja denarja. Odletite v tople kraje, rezervirajte smučarski oddih, lotite se prenove kopalnice, nakupa novih gospodinjskih aparatov, preureditve okolice doma ali preprosto uredite svoje osebne finance hitro in enostavno. Addiko banka ponuja gotovinske kredite po vaši meri in to že od 20 EUR na mesec.

Določite si prioritete
Kaj vam največ pomeni? Dom in okolica, družina in prosti čas, doživetja in potovanja, praktične rešitve trenutnih finančnih potreb? Glede na to razporedite svoj čas in finančne resurse.

Izbrskajte najboljše ponudbe
Vzemite si čas in podrobno preglejte ponudbe izdelkov in storitev, ki jih potrebujete za uresničitev vaših želja in načrtov. Še posebej si vzemite dovolj časa za preverbo ponudb potovanj, letalskih vozovnic ter prenove ali osvežitve domovanja. S podrobnim pregledom ponudb na trgu boste našli cenejše in ugodnejše verzije željenih izdelkov ali storitev.

Določite si proračun
Po zbranih ponudbah izdelkov in storitev bo imel pri realizaciji novoletnih zaobljub zadnjo besedo vaš proračun. Da bodo vaši načrti in želje postali resničnost, se za pomoč in nasvete lahko seveda obrnete tudi na bančne strokovnjake. Addiko banka je na slovenskem finančnem trgu znana kot ponudnik enostavnih finančnih storitev, v njihovih poslovalnicah pa so dobrodošli komitenti vseh bank v Sloveniji, ki lahko sklenejo različne gotovinske kredite in s tem naredijo korak k uresničitvi svojih načrtov ter najdejo rešitev za svojo prihodnost. Za vse možnosti sklepanja kreditov ter ponudbo ostalih produktov in storitev obiščite vam najbližjo poslovalnico Addiko banke v Sloveniji.

Hitra in enostavna sklenitev gotovinskega kredita
V ponudbi Addiko gotovinskih kreditov lahko izberete kredit po vaši meri:
– Addiko HIP kredit do 7.000 EUR z dobo odplačevanja do 5 let
– Addiko kredit do 35.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let
– Addiko kredit za poplačilo obveznosti do 40.000 EUR z dobo odplačevanja do 10 let
– novost: Addiko kredit za nekomitente do 20.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let

Če vaši prihranki potrebujejo le nekaj pomoči pri realizaciji željenega nakupa, vas Addiko banka vabi v svoje poslovalnice!

LUNA \TBWA