14. januar 2020 – »V 25-ih letih Topdoma smo dosegli, da smo v Sloveniji prisotni v kar 34-ih poslovalnicah. Na slovenskem trgu smo vodilni pri prodaji kritin, gradbenega materiala, fasadnih sistemov, barv in izolacij. Prav tako imamo tudi ostale izdelke za gradnjo, keramiko in kopalniško opremo. Sledimo trendom v gradbeništvu, kamor spadajo: ekološki princip, razvoj e-poslovanja, delo v prijaznem okolju, socialna varnost zaposlenih in varstvo okolja. Zato je naša vizija ostati največji ponudnik izdelkov za gradnjo in obnovo,« je na novinarski konferenci poudarila Daniela Brelih (naslovna fotografija), direktorica podjetja Topdom.

Z razvejano mrežo 34-ih prodajnih mest po vsej Sloveniji so dostopni vsakomur. S približno 500 zaposlenimi oskrbujejo tako posameznike kot tudi gradbena podjetja. Lani je skupina Topdom ustvarila 140 milijonov evrov prometa, kar predstavlja 5-odstotno rast v primerjavi s preteklim letom. Skozi leta so ustvarili prehod in razvoj iz klasičnih gradbenih trgovin v sodobne centre z gradbenim materialom in keramiko. »Širili smo trgovinski program z barvami, laki, ročnim, vrtnim in pleskarskim orodjem, dodali smo tudi program železnine in elektrike. Pred dobrim letom smo poskrbeli še za prenovo celostne grafične podobe skupine Topdom,« je pojasnila direktorica.

S celovito in kakovostno ponudbo gradbenega materiala, kritin, fasadnih sistemov, izolacij, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, orodja, urejanja okolice, sodobne logistike in strokovnega svetovanja, so utrdili svoj ugled in položaj vodilnega trgovca na slovenskem trgu za gradnjo in obnovo. »Sledimo novemu znanju in trendom, ki jih narekujejo tehnološki napredki v gradbeništvu. Sodobni  trendi  v  gradbeništvu so usmerjeni predvsem v varčnost, ekološkost in naravne materiale,« je strnila Daniela Brelih.

Skupina Topdom, ki letos beleži 25-letnico delovanja, na slovenskem trgu predstavlja vodilnega trgovca pri prodaji gradbenega materiala, kritin, fasadnih sistemih, izolacij, barv in izolacijskega materiala, prodajni program pa dopolnjujejo tudi ostali izdelki za gradnjo, kot je keramika in kopalniška oprema. Skupaj imajo 35 poslovalnic, od tega 34 po Sloveniji in eno v Bosni in Hercegovini. Skozi leta so uspešno ustvarili prehod in razvoj iz klasičnih gradbenih trgovin v sodobne centre z gradbenim materialom in sanitarno keramiko. Prodajni program vedno bolj širijo, saj želijo kupcem na enem mestu zagotoviti čimbolj zaokroženo ponudbo.

 Prenesi

SKUPINA TOPDOM