Turizem

Rojstni dan ikone: 10 let ambasadorke hotelov Kempinski – Lady in red

 

Portorož, 16 Januar, 2020 – Zagotavljanje resnično personalizirane in intuitivne izkušnje gostov, ki temelji na kulturni empatiji, inteligenci gostov in razumevanju potreb vsakega posameznega gosta, to je vloga kultne Lady in Red, zelo emblematičnega položaja, ki so ga v desetih letih ustvarili hoteli Kempinski. Ker ta edinstvena ambasadorka blagovne znamke sprejema goste v vsakem hotelu elegantne luksuzne hotelske blagovne znamke po vsem svetu, se vsako leto hoteli Kempinski zahvalijo in praznujejo Lady in Red. Hotel Kempinski Palace Portorož bo presenetil goste z različnimi rojstnodnevnimi aktivnostmi vse od 17. do 20. Januarja 2020.

Foto: Kempinski

Ob prihodu v enega od 79 hotelov Kempinski je ikona Lady in Red takoj prepoznana: oblečena v markantno in elegantno rdečo obleko, ki izraža tradicije v vsaki destinaciji, naše Lady in Red vzbujajo pristni občutek za lokalnost in priložnost, ki prikazuje kulturno nianso in klasično evropsko eleganco, po kateri je Kempinski znan po vsem svetu. Ambasadorke blagovne znamke, katerih vloga je, da  ugodi željam in zahtevam gostov, ter, da so pozorne na vsako priložnost in vsako pozornost, da se gostje lahko prepustijo nepozabnim izkušnjam in ostanejo z nepozabnimi spomini, saj med bivanjem v hotelih Kempinski delujejo kot popolne gostiteljice in zaupanja vredna družba. Ker igrajo ključno vlogo pri vsakem bivanju gostov, so pomemben del ekipe, ki je zelo dobro povezan s svojimi kolegi z recepcije, sodelujejo pa tudi z oddelkom strežbe in tesno sodelujejo tudi s concierge-om, ki je prav tako pomemben del ekipe zaposlenih.

“Lady in Red je lokalni strokovnjak, ki ve vse, kar je treba vedeti o naših hotelih in destinaciji sami,” pojasnjuje Benedikt Jaschke, glavni direktor za kakovost Kempinski hotelov in član uprave. “Naj gre za posebno praznovanje obletnice, predlog presenečenja ali enkratne družinske počitnice, ki jih je mogoče zaživeti, privlačijo svojo strast do hotelirstva, turizma, gastronomije in lokalne kulture, da bi obiskovalcem zagotovila, da bodo ob vsakem obisku doživeli nepozabne spomine.”

“V bistvu naj bi Lady in Red nadomestila precej staromoden odnos z javnostjo, ki sploh ni bil ikoničen,” dodaja Benedikt Jaschke. “Iskali smo dodatno iskro edinstvene osebnosti z edinstvenimi odgovornostmi, ki jo je enostavno prepoznati.”

Več kot 150 Ladies in Red, veličastno predstavlja Kempinski portfolio, in prihaja iz različnih svetov z različnimi slogi življenja iz več kot 30 držav. V rdečem je celo nekaj gospodov, na primer v hotelu Adlon Kempinski Berlin, ki jih lahko prepoznate po njihovi rdeči kravati in rdečih nogavicah.  

  

Kontakt za medije:
Petra Zierer
Marketing & eCommerce Manager
 

Kempinski Palace Portorož
Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

Sara Gojkosek
Marketing & eCommerce Assistant

Kempinski Palace Portorož
Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia
Tel: +386 (0)5 692 7073 

sara.gojkosek@kempinski.com

www.kempinski.com/portoroz ·  Kempinski – Hoteliers since 1897

A member of Global Hotel Alliance · discoveryloyalty.com
Virtuoso Member – Specialists in the Art of Travel
Winner of 2019 Travelers’ Choice Award by TripAdvisor

17. 1. 2020

Avtor

Administrator