Gospodarstvo, Splošno

25-letnico Topdoma obeležil tudi Zdravko Počivalšek

Pester program je povezovala voditeljica Ana Tavčar Pirkovič

18. januar 2020 – »Lani je gradbeništvo prispevalo skoraj 7 odstotkov ustvarjene dodane vrednosti, kar znaša skoraj 2 milijardi evrov. Še posebej spodbudno je, da ta delež že 4 leta narašča. Pomemben del k mozaiku tega uspeha predstavlja tudi podjetje Topdom. Danes je Topdom sodobna skupina 13-ih podjetij, ki so združila moči, se povezala in našla skupno dodano vrednost. To je v slovenskem prostoru pozitivna izjema in nekaj, kar mora biti zgled tudi drugim,« je na obeležitvi 25-letnice Topdoma več kot 1300 obiskovalcev pozdravil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

»Ponosni smo, da že toliko let pišemo uspešno zgodbo lepih dosežkov. Naša skupina je zrasla v močnega in konkurenčnega partnerja. Skozi leta smo utrdili položaj na trgu izdelkov za gradnjo in obnovo stavb. Nenehno učenje, vztrajnost, pogum in zvestoba strankam, so recept za uspeh in odlične dosežke. Še naprej se bomo trudili za zanesljivost in kakovost pri poslovanju, s ciljem uspešnega medsebojnega sodelovanja tudi v prihodnje,« je misli strnila direktorica podjetja Topdom Daniela Brelih (naslovna fotografija).

»Kot največji dosežek štejem, da smo kot skupina posameznih podjetnikov znali stopiti skupaj, združili moči in pokazali, da se s sodelovanjem lahko doseže boljše rezultate. Skupaj smo lahko močnejši in uspešnejši, pa čeprav imamo kdaj različna mnenja. Prav v sodelovanju je pot do uspeha,« pa je povedal Boštjan Čertanc, eden od solastnikov podjetja Topdom. Pester program, ki ga je glasbeno obogatila pevka Tanja Žagar, je povezovala voditeljica Ana Tavčar Pirkovič. Sicer pa je celo dopoldne potekal sejem, kjer se je predstavilo več kot 70 razstavljavcev gradbene in kopalniške opreme.

Topdom je skozi leta ustvaril prehod in razvoj iz klasičnih gradbenih trgovin v sodobne centre z gradbenim materialom in keramiko. Širili so trgovinski program z barvami, laki, ročnim, vrtnim in s pleskarskim orodjem, dodali so tudi program železnine in elektrike. S celovito in kakovostno ponudbo gradbenega materiala, kritin, fasadnih sistemov, izolacij, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, orodja, urejanja okolice, sodobne logistike in strokovnega svetovanja, so utrdili svoj ugled in položaj vodilnega trgovca na slovenskem trgu za gradnjo in obnovo.

Zvočna izjava: Daniela Brelih, direktorica podjetja Topdom

Foto: Barbara Reya

SKUPINA TOPDOM

20. 1. 2020

Avtor

Uredništvo