Še dobri trije tedni nas ločijo od prve WEF konference (07. in 08. februar 2020, Grand Hotel Union, Ljubljana, Slovenija) v Sloveniji, na katero je prijavljenih že 200 udeleženk/cev iz sveta gospodarstva, znanosti umetnosti in sicer kar iz 22-Ih držav! Women Economic Forum, je del ALL Ladies League (ALL), največje mednarodne  mreže žensk v svetu in edine takšne globalne ženske zbornice, ki povezuje navdihujoče ženske iz vseh (ALL) držav in kultur. Globalna predsednica obeh je Dr. Harbeen Arora iz Indije.

WEF je kot del ALL Ladies League globalna konferenca, ki spodbuja polnomočen dialog in povezave med ženskami, predanimi delovanju za konstruktivne spremembe iz vseh področij življenja. WEF dogodki so močni aktivatorji izmenjav znanja in učenja med vrstnicami v raznolikem in interdisciplinarnem kontekstu, hkrati pa so gonilna sila za močno globalno povezovanje in mreženje. V duhu grajenja mostov med različnimi kulturami, se zaveda moči sodelovanja za inovativne nove rešitve in novo ekonomijo v svetu. 2-dnevni program WEF SLO konference bo izredno pester in zanimiv. Prijave za udeležence in govorce WEF Slovenija 2020 so še možne.

Naslovna tema: Power of the pack: Women Trustfully Supporting Women*
* (WEF je mednarodni dogodek. Uradni jezik dogodka je angleščina. Nekatere splošne vsebine tega dogodka so zato v angleščini.)

WEF SLOVENIA