Družabno

Gospodje se predpremierno že vrtijo v slovenskih kinematografih

V slovenske kinematografe je predpremierno zakorakala nova akcijska komedija ‘Gospodje’ (The Gentlemen), pod katero se je podpisal bivši Madonnin mož Guy Ritchie. Film se ponaša humorjem zapleti in z zanimivo kompozituro obenem zelo kakovostne igralske zasedbe.

Gospodje se predpremierno že vrtijo v slovenskih kinematografih

 

 

Scenarist in režiser Guy Ritchie je največji ‘krivec’, da je v kina vstopila prefinjena in sofisticirana akcijska komedija z naslovom  ‘Gospodje’ (The Gentlemen), saj film nosi njegov opazen pečat – tako z zgodbo, s humorjem, z liki in tudi z izjemno igralsko zasedbo. Med glavnimi igralci bodo gledalci lahko občudovali Matthewa McConaugheyja, Charlieja Hunnama, Henryja Goldinga, Colina Farrella, Hugha Granta, Michelle Dockery in Jeremya Stronga.

»Zgodba sledi ameriškemu izseljencu Mickeyu Pearsonu (M. McConaughey), ki si je v Londonu ustvaril visoko donosen imperij marihuane. Ko se po okolici razširi beseda, da Mickey želi za vedno izplačati celoten posel, se hitro sprožijo spletke, sheme, podkupovanja in izsiljevanja v upanju, da bi del posla ukradli izpod njegovih rok. Med kritiki in gledalci, ki so si na ekskluzivnih projekcijah film že ogledali, se širijo komentarji navdušenja,« zagotavlja filmski napovednik.

Prvi gledalci potrjujejo, da so za filma značilni zelo smešni dialogi ter veliko zapletov in preobratov. ‘Gospodski kriminal s stilom’ je predpremierno že na sporedu v vseh večjih kinih po Sloveniji, distributer filma pa je podjetje Blitz Film & Video Distribution.

 

PR in foto: Blitz Film & Video Distribution

23. 1. 2020

Avtor

Administrator