Ona zaključuje študij komunikologije, igra v gledališču, pleše in je v soboto vodila prvo oddajo v živo na nacionalni televiziji – Emo Freš. On je izjemno spreten v medijih in komunikaciji, ukvarja se z glasbo, igra tenis, njegova očala pa poudarjajo ne le njegovo komično, temveč tudi ‘gikovsko’ plat. Sveža in igriva študenta sta se spoznala kot soseda v bloku. Njuno prijateljstvo je bilo že od vsega začetka polno komičnih izzivov z zanimivimi razpleti, ki sta jih več kot le uspešno prenesla na medij – postala sta namreč priljubljena youtuberja.

Voditelja bosta v nakupovalnem centru Eurospin, ki je pokrovitelj nagradne igre, med nakupovalci izbrala enega tekmovalca, ki se bo moral prebiti skozi dva zastavljena izziva in si prislužiti skupno do 200 EUR nagrade v vrednostnih bonih podjetja Eurospin. Prvi izziv bo povezan z izdelki v trgovini in odvisen od iznajdljivosti tekmovalca, drugi pa bo predlagan s strani voditeljskega para. Vendar ne skrbite, tudi Maja in Lovro se bosta morala izkazati. Gledalci jima boste lahko preko družbenih omrežij predlagali kakšen resnično zabaven, posrečen in prav nič sramežljiv izziv.

Gledalci prav tako vabljeni, da se nam pridružite v izbranih in vnaprej napovedanih lokacijah trgovin Eurospin, kjer si vsako sredo okoli 11. ure skozi niz zabavnih izzivov lahko prislužite nagrado!

Več informacij

Foto: Adrian Pregelj

SLUŽBA ZA KOMUNICIRANJE RTV SLOVENIJA