Po nekaj tednih se v naše nedeljske popoldneve vrača oddaja Vikend paket. Prijetna in iskriva Bernarda Žarn ter komično skremženi Jože Robežnik z ekranov vnašata klepete, polne humorja, znanih in neznanih obrazov, vezanih na aktualno dogajanje preteklega tedna. Tokrat premierno predstavljata novo rubriko – Evrošpil.

Evrošpil bo v oddaji predstavljen v treh delih, v vlogi voditeljev pa se bosta predstavila Maja Pinterič in Lovro Prešiček.

Sveža in iskriva voditelja nove rubrike Eurošpil - Maja Pinterič in Lovro Prešiček Foto: Adrian Pregelj
Sveža in iskriva voditelja nove rubrike Eurošpil – Maja Pinterič in Lovro Prešiček Foto: Adrian Pregelj

Ona zaključuje študij komunikologije, igra v gledališču, pleše in je v soboto vodila prvo oddajo v živo na nacionalni televiziji – Emo Freš. On je izjemno spreten v medijih in komunikaciji, ukvarja se z glasbo, igra tenis, njegova očala pa poudarjajo ne le njegovo komično, temveč tudi ‘gikovsko’ plat.

Sveža in igriva študenta sta se spoznala kot soseda v bloku. Njuno prijateljstvo je bilo že od vsega začetka polno komičnih izzivov z zanimivimi razpleti, ki sta jih več kot le uspešno prenesla na medij – postala sta namreč priljubljena youtuberja.

Voditelja bosta v nakupovalnem centru Eurospin, ki je pokrovitelj nagradne igre, med nakupovalci izbrala enega tekmovalca, ki se bo moral prebiti skozi dva zastavljena izziva in si prislužiti skupno do 200 EUR nagrade v vrednostnih bonih podjetja Eurospin. Prvi izziv bo povezan z izdelki v trgovini in odvisen od iznajdljivosti tekmovalca, drugi pa bo predlagan s strani voditeljskega para. Vendar ne skrbite, tudi Maja in Lovro se bosta morala izkazati. Gledalci jima boste lahko preko družbenih omrežij predlagali kakšen resnično zabaven, posrečen in prav nič sramežljiv izziv.

Tudi Maja in Lovro se bosta se bosta morala izkazati, saj jima boste gledalci lahko preko družbenih omrežij predlagali kakšen izziv. Foto: Adrian Pregelj
Tudi Maja in Lovro se bosta se bosta morala izkazati, saj jima boste gledalci lahko preko družbenih omrežij predlagali kakšen izziv. Foto: Adrian Pregelj

Gledalci prav tako vabljeni, da se nam pridružite v izbranih in vnaprej napovedanih lokacijah trgovin Eurospin, kjer si vsako sredo okoli 11. ure skozi niz zabavnih izzivov lahko prislužite nagrado!