Dobri možje podjetja Acron, d.o.o., ter papirnic Office&More in galanterij Bags&More otrokom iz socialno šibkejših družin podarjajo darila, tudi ko mine decembrski praznični blišč. Zbrana sredstva iz dobrodelne akcije Darilo za prijatelja v skupni vrednosti 9.000 evrov so sredi januarja predali Slovenski karitas.

Dobrodelna akcija Darilo za prijatelja je potekala v novembru in decembru v 65 papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, ki delujejo pod okriljem podjetja Acron. V predprazničnem času so pripravili pester nabor idej za obdarovanje otrok in šolarjev: igrače, šolske potrebščine in otroške nahrbtnike. V imenu vsake stranke, ki je v času dobrodelne akcije kupila katero od teh daril, pa je podjetje Acron en enak izdelek namenilo v dobrodelni namen. Vsa na ta način zbrana darila so Škofijskim karitas v Novem mestu, Mariboru, Murski Soboti, Ljubljani, Novi Gorici in Celju delno predali že v decembru, preostanek pa sredi januarja letos. Karitas jih bo ob primernih priložnostih podarila otrokom iz socialno šibkejših družin. Skupna vrednost zbranih daril v dobrodelni akciji pa je dosegla izjemnih 9.000 evrov! Predaje daril so organizirali v poslovalnicah Office&More v omenjenih krajih.

Erna Imamović, vodja marketinga in stikov z javnostmi podjetja Acron, d.o.o., se je ob predaji sredstev Slovenski karitas zahvalila svojim kupcem, ki so prispevali dragocen delež v mozaiku dobrodelne akcije Darilo za prijatelja: »Pod okriljem podjetja Acron skozi vse leto pripravljamo več kreativnih natečajev in dobrodelnih akcij, saj želimo tako svoje zaposlene kot stranke naših poslovalnic Office&More in Bags&More osveščati o pomenu solidarnosti in dobrodelnosti. To sta vrednoti, na katerih bomo gradili tudi v prihodnje. Zbrana sredstva namenjamo različnim dobrodelnim organizacijam in skladom slovenskih osnovnih šol. S Slovensko karitas smo tokrat sodelovali drugič, in to zelo uspešno.«

Jana Flajs iz Slovenske karitas se je zahvalila podjetju Acron, d.o.o., za skupno dobrodelno akcijo Darilo za prijatelja in tudi vsem kupcem – darovalcem. Sodelavci Karitas so izdelke v poslovalnicah že prevzeli in jih bodo, kot izpostavljajo, v naslednjih tednih razdelili otrokom v stiski po celi Sloveniji. Acron, d.o.o., je vodilno trgovsko podjetje v Sloveniji, ustanovljeno je bilo leta 1991 in je specializirano za področje prodaje ženske in moške potovalne ter modne galanterije, darilnega, pisarniškega in šolskega programa ter promocijskih in poslovnih daril. So uradni distributerji in zastopniki več kot 80 svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, ki jih tržijo v galanterijah Bags&More in papirnicah Office&More ter v spletnih trgovinah www.bagsandmore.si in www.officeandmore.si.

ACRON, D.O.O.