Splošno

Italijanska blagovna znamka JUST-R zdaj tudi v Europarku

V Europarku Maribor je vrata odprla prodajalna JUST-R

Blagovna znamka JUST-R je prepoznavna po izpopolnjenem italijanskem slogu krojenja in igrivi čutnosti

Kolekcije oblačil vsebujejo brezhibno mešanje kontrastov

Dejan Brajić, direktor JUST-R

Foto: Bojan Mihalič

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je danes vrata odprla nova prodajalna JUST-R. Blagovna znamka JUST-R, ki že dobro desetletje razveseljuje modne navdušence, je prepoznavna po izpopolnjenem italijanskem slogu krojenja in igrivi čutnosti.

 

Italijanska čutnost in edinstveni kontrasti

Filozofija znamke JUST-R je izrazita mešanica italijanske ikonografije. Kolekcije oblačil vsebujejo brezhibno mešanje kontrastov – športno in glamurozno, sproščeno in ekstravagantno, moško in žensko. Edinstvena kombinacija nasprotij ponazarja koncept alternativnega razkošja. Kolekcije JUST-R so dopolnili tudi s prefinjenim slogom, obenem pa ohranili prvotno zapeljivost in čutnost, zaradi katere je znamka prepoznavna. Skupina JUST-R Group je poznana v številnih modnih prestolnicah – od Milana prek New Yorka vse do Tokia.

Europark Maribor – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

 

 

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

27. 1. 2020

Avtor

Administrator