‘Žal Oliverja nisem nikoli spoznala, vendar sem ga vedno zelo spoštovala, to je eden od tistih izvajalcev, ki jih nikoli ne bom pozabila, preprosto največji je.’ – Marija Šerifović

V PRODAJI ALBUM ‘THE BEST OF’ KOLEKCIJA
‘The best of’ album vsebuje največje hite, izdane ob 15-letnici Marijine uspešne kariere, 9 pesmi je bilo že objavljenih na 5 studijskih albumih – med njimi ‘Pametna i luda’, ’11’, ‘Nije ljubav to’, ‘Jedan dobar razlog’ in nepozabna ‘Molitva’, pesem, s katero je Marija leta 2007 odnesla zmago in osvojila občinstvo na tekmovanju za Pesem Evrovizije na Finskem. Marija je za pričujoči album posnela bonus skladbo, priredbo Oliverjeve legendarne pesmi Nocturno, ki je bila v originalu prvič objavljena davnega leta 1979. Besedilo je napisal Jakša Fiamengo, glasbo pa Zdenko Runjić.

Pod aranžma in produkcijo priredbe se podpisuje Marijan Pajić (Studio Coda), videospot pa je bil posnet v sodelovanju z Miomirjem Milićem. Album bo dostopen v CD obliki in sicer v dobro založenih trgovinah v Sloveniji na Hrvaškem. Marija Šerifović bo po uspešnih koncertih v regiji nastopila tudi v Splitu, v dvorani Gripe,  in sicer 21. marca 2020.

Foto: MIOMIR MILIĆ

 

DALLAS RECORDS