Družabno

Prvi letošnji Ladies Night v Cineplexxu

Leto smo začeli s filmom Kot šef

 

V svetu lepote je tokrat postalo grdo. Prvi letošnji Ladies Night je na velika platna prinesel komedijo Kot šef. Film, v katerem nastopijo Rose ByrneTiffany Haddish in Salma Hayek kot zlobna šefica, govori o dveh najboljših prijateljicah, ki ustanovita svoje lepotno podjetje, o zapletih, kraji idej in preizkušnji prijateljstva. Včerajšnji večer se je pokazal kot popoln za kino s prijateljicami.

Vse naše dame so se razveselile svežega izvoda revije Story ter vzorca tekoče podlage Max Factor. V Kranju je za dobro vzdušje pred filmom poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je tri srečne izžrebanke razveselila darilnim paketom Bourjois in Rimmel.

Zgodba o dveh najboljših prijateljicah, ki se s svojim podjetjem znajdeta v hudih finančnih težavah in ju lahko rešil le ponudba velike kozmetične hiše, ki jima ponudi mamljivo finančno rešitev z veliko drobnega tiska, je včeraj nasmejala marsikatero obiskovalko Ladies Nighta.

Azra Selimanovič, moderatorka

 

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

POVEZAVA WETRANSFER – GALERIJA SLIK  HI RES   

FB Cineplexx Slovenija

IG Cineplexx Slovenija

 

 

Kot šef v Cineplexxu od 23. januarjaLast Christmas v Cineplexxu od 27. novembra

Komedija z naslovom Kot šef. V glavnih vlogah zablestiijo Rose Byrne, Tiffany Haddish in Salma Hayek

Prodaja vstopnic: KOT ŠEF https://www.cineplexx.si/movie/kot-sef/

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Tjaša Kokalj

Digital Marketing

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 641 998

tjasa.kokalj@cineplexx.si

www.cineplexx.si

27. 1. 2020

Avtor

Administrator