Danes je vodilno podjetje na področju igralne periferije napovedala igralno miško Rival 3 in igralni tipkovnici Apex 3 ter Apex 5. Gre za visoko zmogljive igralne periferne naprave dostopne vsem navdušencem nad videoigrami. Z novo linijo izdelkov je SteelSeries želel približati inovativnost in uspešnost svojih premium izdelkov širšemu krogu igričarjev.

“Obstaja toliko igralcev, ki so se morali zadovoljiti z uporabo dolgočasnih, tradicionalnih pisarniških perifernih naprav za igranje,” je dejal Ehtisham Rabbani, izvršni direktor SteelSeries. »S pomočjo svoje vrhunske tehnologije smo preoblikovali pisarniške izdelke in jih spremenili v izdelke, ki so dostopni vsem igričarjem. Nihče se ne bi smel sprijazniti s povprečnimi pisarniški izdelki za igranje videoiger.”

Rival 3 – Pometi s konkurenco

Z edinstveno RGB osvetlitvijo, novim senzorjem za še večjo učinkovitost in neverjetno vzdržljivostjo Rival 3 pomete s konkurenco. Rival 3 je ultimativna gaming miška z najbolj sodobno tehnologijo, ki je cenovno dostopna za vse igričarje.

Rival 3 je ustvarjen iz najsodobnejših inženirskih in visokokakovostnih polimerov, njenih lahkih 77 gramov pa preprečuje, da bi se roka hitro utrudila. Miška se ponaša s SteelSeriesovim novim TrueMove Core optičnim senzorjem, ki omogoča neverjetno učinkovitost za ugodno ceno. Običajno gaming podjetja za izdelke enakega cenovnega razreda uporabljajo običajne senzorje, toda SteelSeries je v sodelovanju z PixArt ustvaril popolnoma nov senzor naravnost za Rival 3. TrueMove Core senzor ima 8.500 CPI in je ustvarjen za vrhunsko natančnost z 1:1 sledljivostjo.

Poleg tega Rival 3 vsebuje stikala z vzdržljivostjo 60 milijonov klikov in vgrajen spomin, ki omogoča shranjevanje do 5 CPI profilov neposredno na napravo. Miška prav tako omogoča popolno personalizacijo preko programa SteelSeries Engine.

Apex 3 – Pometi s konkurenco

Vodooporna Apex 3 je popolna gaming tipkovnica. Kombinacija vrhunske SteelSeries tehnologije z 10-consko RGB osvetlitvijo, tihimi gaming stikali in sistemom anti-ghosting je povsem ustvarjena za vrhunsko igranje iger. Zaznamuje jo IP32 vodoodpornost z zaščito proti vdoru politih tekočin. Apex 3 se zanaša na nova stikala z nizkim trenjem za skoraj neslišno uporabo in neprimerljivo vzdržljivost z življenjsko dobo 20 milijonov klikov.

Tako kot vrhunska linija Apex Pro ima tudi Apex 3 podoben visokokakovosten magnetni naslon za roke, enake namenske mutlimedijske tipke z valjčkom za nadzor glasnosti ter tristranskim usmerjanjem kablov pod ploščo. Sistem anti-ghosting zagotavlja hitrejšo in natančnejšo igro, saj sedaj noben pritisk tipke ne bo zaman.

Apex 5 – Najboljše od obeh svetov

Hibridna stikala Apex 5 združujejo gladkost membranskih stikal z vzdržljivostjo in zmogljvostjo modrih mehanskih stikal za igralno izkušnjo, ki zahteva prednosti membranskih in mehanskih stikal.

Apex 5 sestoji iz enake vrhunske tehnologije kot naša Pro linija. Poleg tega vključuje še premium magnetni naslon za zapestja, ohišje iz vrhunske aluminijeve zlitine, OLED pametni zaslon, multimedijske tipke z valjčkom za uravnavanje glasnosti in popolnoma prilagodljivo RGB osvetlitev. Uporabniki si lahko OLED zaslon popolnoma prilagodijo svojim željam, naj bodo to najljubši gifi, informacije o igrah kot sta CS: GO in Dota2, si ogledajo informacije o skladbi na TIDAL-u, Discord sporočila, nastavitve ali kaj drugega.

Za več informacij o Rival 3 , Apex 3 in Apex 5 , obiščite www.SteelSeries.com