Nedeljsko popoldne je minilo v družbi pogumnih tačk – reševalnih kužkov – ki so se vrnili na velika platna in tokrat dirkali v super dirkalnikih na dirkališču, ki so ga sami zgradili. Premierna projekcija novih animiranih dogodivščin junakov na štirih tačkah v ljubljanskem Koloseju je namreč požela ogromno navdušenja najmlajših gledalcev nad dirkalnimi tačkami, ki so prihrumele, tekmovale, pa tudi reševale.

O ZGODBI: V novi animirani pustolovščini bo ekipa pogumnih kužkov v živahnem mestu Zaliv zabave zgradila super dirkališče in bo posadka za svojega dirkalnega junaka Whoosha. Ko pa se legendarni dirkač dirke ne more udeležiti, pokliče svojega največjega oboževalca Maršala, da tekmuje namesto njega. Maršal si mora pridobiti pogum in premagati svojo tekmico Gepardko, da lahko uresniči svoje sanje o najhitrejšem dirkaču doslej. Pripravite se na tekmo in reševanje!

Poleg te posebne epizode pa bodo najmlajši ljubitelji reševalnih kužkov lahko uživali tudi v prigodah, ko bodo s parade v zrak odleteli ogromni baloni, kužki pa jih morajo rešiti, kot tudi parado in župana Humdingerja. Pogumni kužki pa bodo reševali tudi primer vohunskih pajkov, potem ko bratranec Turbot skuša opaziti redkega pajka, vendar se zatakne v njegovo mrežo. Najmlajši gledalci bodo tako lahko v kinematografih med prvimi uživali v novih dogodivščinah, ki pri nas še niso bile predvajane.

Animirana pustolovščina bo na rednem sporedu v vseh kinematografih od tega četrtka, 30. januarja dalje, ogledate pa si lahko NAPOVEDNIK.

KARANTANIJA CINEMAS D.O.O.