28. januar je prav poseben datum za latino zvezdnika Malumo, saj na ta dan praznuje rojstni dan. Pri komaj 26. letih se lahko pohvali s številnimi zavidanja vrednimi uspehi, med drugim se ponaša z laskavim nazivom enega najbolj popularnih latino zvezdnikov na Instagramu.

Mladi zvezdnik se sicer trenutno mudi na svetovni turneji, kjer promovira svoj album 11:11, kljub temu pa vneto ustvarja – pred nekaj dnevi je namreč lansiral nov hit in videospot Maldad, pri katerem je sodeloval uveljavljen glasbenik, producent in DJ, Steve Aoki. Videospot je, kot se za zvezdnika njegovega kova spodobi, spektakularen! Pravi spektakel pa seveda pričakujemo tudi v Areni Stožice, kjer bo Maluma stopil na oder 1. marca.

Njegova dobrodelna fundacija pomaga mladim
Maluma pušča pomembne sledi v svetu in to ne samo s svojo glasbo, pač pa tudi s svojo dobrodelno fundacijo El Arte de los Sueños/The Art of Dreams, ki pomaga mladim v stiski. Predsednica fundacije je njegova sestra Manuela Londoño Arias, njihvo cilj pa je zgraditi most med umetnostjo in sanjami – preko umetnosti urbanih žanrov kot so petje, ples, glasba in slikanje učijo mlade kako se spopasti s težavami in slediti svojim sanjam. Štirje stebri fundacije so lojalnost, transparentnost, integriteta in spoštovanje, kar Maluma prišteva tudi med svoje osebne vrednote.

FABULATORIJ, SVETOVANJE IN DOŽIVLJAJSKI MARKETING, D.O.O.