Splošno

Z natečajem Pazi to! Huda izkušnja do dela v marketingu

 

 

Zavarovalnica Triglav vabi študente, da pridobijo izkušnje pri organizaciji poletov v PlaniciMladi, ki si želijo na fakulteti pridobljeno znanje s področja marketinga in organizacije dogodkov preizkusiti v praksi, se lahko vse do nedelje, 16. februarja, prijavijo na natečaj Pazito! Huda izkušnja. Med prijavljenimi kandidati bo Zavarovalnica Triglav izbrala eno osebo s statusom študenta ter ji omogočila sodelovanje pri organizaciji in koordinaciji aktivnosti v okviru zlatega sponzorstva največjega slovenskega športnega praznika – smučarskih poletov v dolini pod Poncami.

Študentom, ki si želijo svojo kreativnost in znanje iz študijskih predavalnic prenesti v delovno okolje, je na voljo edinstvena priložnost. Zavarovalnica Triglav jim v okviru tradicionalnega partnerstva s smučarskimi poleti v Planici nudi priložnost, da se med 27. februarjem in 24. marcem letos pridružijo ekipi službe za marketing ter pridobijo neprecenljivo izkušnjo na področju organizacije ter koordinacije sponzorskih aktivnosti. Na razpis, ki je na spletni stranihttps://pazito.triglav.si/huda-izkusnjaodprt do 16. februarja, se lahko prijavijo osebe s študentskim statusom.

Išče se asistent za organizacijo dogodkov

Izbrana oseba bo študentsko delo opravljala na delovnem mestuasistent za organizacijo dogodkov. Pod vodstvom izkušenih mentorjev bo sodelovala pri načrtovanju, organizaciji in izvedbi akcije Otroci Triglava v Planici, pripravi drugih sponzorskih aktivnosti, dogovorih s partnerji in koordinaciji aktivnosti na samem prizorišču. Vključila se bo tudi v promocijo sponzorstva na družbenih medijih.

Zgodba, ki se piše že več kot pol stoletja

Izbrani posameznik se bo pripravam in izvedbi sponzorskih aktivnosti pridružil v času, ko se v Planico po 10 letih vračasvetovno prvenstvo v smučarskih poletih. Študent bo v okviru natečaja Pazito! Huda izkušnja obenem tudi del zgodbe o sodelovanju med poslovnim in športnim svetom, ki jo največja slovenska zavarovalnica in najprepoznavnejši slovenski športni dogodek pišeta že več kot pol stoletja.

 

PR: ZT

28. 1. 2020

Avtor

Administrator