Ali je ljubezen zares dovolj je vprašanje in sporočilo, ki ga nosi nova pesem Jelene Rozga. Z njo nagovarja tako ženski, kot tudi moški del publike, posebej pa bodo navdušeni ljubitelji njenih balad in čistega vokala, ki doda piko na i že tako s čustvi prepojenemu besedilu.

»Pesm Sveto pismo je močna pesem, ki vzbudi čustva in zahteva razmislek, najbolj pod vprašanje postavlja ljubezen in ali je ljubezen sama zares dovolj, da odnos med moškim in žensko obstane in preživi vse padce«, je povedala Jelena Rozga, ki je balado pripravljala od oktobra lani. »Pesem Sveto pismo bi morala biti duet, pa ji to ni bilo namenjeno. Snemali smo pa snemali, pa nikakor ni izpadlo dobro … Moja ekipa pesem Sveto pismo kliče »instant solze«, saj so en za drugim in skupaj z mano ob poslušanju pesmi Sveto pismo jokali skoraj vsi. Žalostna ampak tako realna, nežna ampak močna – pesem je res nabita s čustvi ampak nima zaključka. Morda mi Tonči naslednjo pesem napiše o tem kako je ljubezen na koncu zmagala. ,« je o tematiki dodala plavolaska iz Splita. Spot je simpatična Jelena posnela v Dubrovniku in tako romantični baladi podala čustveno vizualno podobo.

»Dubrovnik je čudovit in na srečo januarja dokaj prazen, poleti bi bilo nemogoče posneti karkoli zaradi turistov. Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, za kar sem posebej hvaležna. Pred časom, ko smo snemali pesem za spot Uzmem koliko mi daš sem si po deževnem snemanju prisegla, da bodo naslednji spoti studijski (smeh).«, je o snemanju spota povedala Jelena.

Režiser spota: Dario Radusin
Glasba in besedilo: Tonči i Vjekoslava Huljić
Aranžma: Darko Dimitrov
Foto: Petar Vilović

KREATIVNO MESTO, D.O.O.