Družabno

Premiera / 911: TEKSAS / 4. februar

911: TEKSAS
Na FOX prihaja serija 911: TEKSAS, 
ki bo na sporedu od 4. februarja.
FOX-ova najbolj gledana serija, 911, se širi še v teksaški Austin s čisto novo serijo.
Pred skoraj 20 leti je Owen Strand (igra ga emmyjev nominiranec Rob Lowe, Parki in rekreacija, Zahodno krilo) v napadu 9. septembra edini preživel z manhattanske gasilske postaje. Po napadu je moral Owen postajo na novo zgraditi, kar ni bil lahek zalogaj. Ko v Austinu gasilsko postajo doleti ista usoda, se Owen s svojim težavnim sinom, T.K.-jem (Ronen Rubenstein, Dead of Summer), ki je ravno tako gasilec, ter svojo napredno življenjsko in gasilsko filozofijo odpravi v Teksas, da jim pomaga na novo začeti. Owen je mestni frajer, pod to fasado pa se skriva skrivnost, ki jo skriva pred vsemi in bi ga lahko tudi ubila.
V Austinu spozna enkratno vodjo reševalcev Michelle Blake (Liv Tyler, Ostali) in policista Carlosa Reyesa (novinec Rafael Silva). Nato začne sestavljati ekipo raznolikih in sposobnih kandidatov za gasilsko postajo 126. Mednje spadajo Marjan Marwani (Natacha Karam, The Brave), adrenalinska odvisnica in neustrašna gasilka ter predana muslimanka; Paul Strickland (Brian Michael Smith, Queen Sugar), transspolni gasilec, ki je prišel iz Chicaga in opazuje ravno tako odlično kot Sherlock Holmes, ter gasilski novinec Mateo Chavez (Julian Works, American Crime).
Owenov najtežji izziv bo najbrž Judd Ryder (Jim Parrack, The Deuce, Prava kri), ki je podobno kot Owen edini preživeli s prvotne postaje 126, saj se je eden od klicev na pomoč tragično končal. Judd je pravi kavboj, poročen pa je z Grace (Sierra McClain, Mindhunter), ki dela v reševalnem klicnem centru. Judd se bojuje s posttravmatskim stresnim sindromom in ne ve, če bo sploh kdaj lahko takšen gasilec, kot je bil.
911: Teksas producira 20th Century Fox Television v sodelovanju z Ryan Murphy Television in Brad Falchuk Teley-Vision. Ryan Murphy, Brad Falchuk in Tim Minear pri seriji sodelujejo kot ustvarjalci, izvršni producenti ter scenaristi. Bradley Buecker je izvršni producent in je režiral prvo epizodo. Alexis Martin Woodall, Rashad Raisani in John J. Gray so izvršni producenti, prav tako tudi Rob Lowe.
Copyrights: © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
911: TEKSAS
OD 4. FEBRUARJA, VSAK TOREK OB 22H
DOMEN MAVRIČ
30. 1. 2020

Avtor

Administrator