Velenje 30. januar 2020 – Podjetje Skaza, ki navdihuje z razvojem trajnostnih rešitev za izzive sodobnega časa, se po uspešni predstavitvi na pariškem sejmu Maison&Objet pospešeno pripravlja na gostovanje na enem največjih mednarodnih sejmov Ambiente v Frankfurtu.

Na dogodku, ki velja za stičišče ustvarjalnosti, podjetnosti ter inovativnosti, bodo v soj žarometov postavili svoje napredne kuhinjske kompostnike Bokashi Organko in Bokashi Organko 2, ki jih bodo predstavili v novih trendi barvah. Trajnostno poslanstvo podjetja pa bo prežemalo tudi njihov posebno oblikovan razstavni prostor, ki ga bodo zaokrožale številne video projekcije, interaktivna aplikacija in pregled novosti. Skazini nepogrešljivi kuhinjski kompostniki sicer omogočajo preprosto kompostiranje, »zero-waste« življenjski slog, krožno gospodarjenje z odpadki in urbano ekološko vrtnarjenje. Ob tem za kar četrtino zmanjšajo količino bioloških odpadkov, s čimer občutno znižujejo ogljični odtis gospodinjstva.

»Kompostniki Bokashi Organko in Bokashi Organko 2 so bili, kot vsi naši izdelki, zasnovani z mislijo na ohranjanje zelenega in čistega planeta za vse prihodnje generacije. S pomočjo naših rešitev namreč kupce vseskozi spodbujamo k delovanju v smeri zmanjševanja odpadkov ter razmisleku o večnamenski uporabi surovin in njihovi obnovljivosti,« je povedal direktor podjetja Bart Stegeman.

Sejem Ambiente, ki letno privabi več kot 130.000 obiskovalcev in 4.500 razstavljavcev iz 167 držav, pod eno streho združuje strokovnjake, mednarodno prodajno skupnost in kupce iz vsega sveta. Skaza bo tako s svojo udeležbo še dodatno utrdila svoj položaj med najbolj navdihujočimi evropskimi družbami. Tovrstni dogodki pa za velenjsko podjetje predstavljajo tudi priložnost za pridobivanje novega znanja, partnerstev ter dragocenih izkušenj, ki jih s pridom uporabljajo pri nadaljnjem razvoju svojih inovativnih izdelkov.

Ekipo Skaze lahko obiščete na frankfurtskemu sejmu Ambiente 2020 med 7. in 11. februarjem. Vse, kar delamo za naravo ter iz narave, boste našli na naši spletni strani in v spletni trgovini.

PROPIAR DRUŽBA ZA ODNOSE Z JAVNOSTMI D.O.O.