31. januar 2020 – Februar je mesec ljubezni, razvajanja in skrbi za dobro psihofizično počutje. Še posebej pestro in zaljubljeno bo v Rimskih termah obarvan vikend med petkom, 14. februarja, in nedeljo, 16. februarja, ko prihaja plesno-romantično valentinovo. V petek bo na sporedu romantična valentinova večerja v restavraciji Sofija. Svoje brbončice boste lahko razvajali ob spremljavi romantičnih zvokov kitarista in pevca Anzheta. Naslednji dan, v soboto, pa bodo potekale celodnevne plesne delavnice s plesalko Martino Plohl in trenerjem Denisom Porčičem – Chorchypom. Zvečer pa se boste lahko zavrteli in objeli na večernem valentinovem plesu.

V Rimskih termah, zeleni oazi, le 15 minut oddaljeni od Celja, vas bodo razvajali kot božanska bitja in poskrbeli, da si boste nabrali moči za prihajajoče pomladne mesece. Februarja boste lahko uživali v romantični kulinariki, masažah in kopelih, ki bodo v prijetnem ambientu dobili čaroben pridih. V paketu Mesec ljubezni je vključena romantična večerja v restavraciji Sofija, neomejeno kopanje, pitje termalne vode, sladko presenečenje in koktajl ljubezni. Da bo bivanje in razvajanje popolno, je dodano še podaljšano bivanje na dan odhoda. V času zimskih počitnic v Rimskih termah vsem družinam omogočajo brezplačno bivanje za 2 otroka.

Rimske terme se nahajajo v Rimskih toplicah, ki so le 15 minut od Celja. Veljajo za terme, kjer na enem mestu najdemo vse, kar potrebujemo za sprostitev in oddih. Od bogatega wellness programa, do široke ponudbe športnih aktivnosti. V termah ostajajo zvesti domači kulinarični dediščini, ker je kar 70 odstotkov njihovih gostov tujcev, pa pripravljajo tudi internacionalne  jedi. Delujejo v sožitju z lokalnim okoljem, njihovi gosti pa lahko uživajo v lokalnih dobrotah, kot so domač jabolčni sok, domača jabolka, domača skuta, pregreta smetana za domače štruklje, siri in suho-mesnati izdelki (klobase, domače salame). Pohvalijo se lahko tudi z lastnim sodobnim medicinskim centrom Valetuda, ki velja za najboljši rehabilitacijski center za okrevanje po poškodbi ramen. Njihova termalna voda je ena najbolj zdravilnih v Evropi, ki dokazano najbolj pomaga pri zdravljenju gibalnega sistema, degenerativih boleznih hrbtenice in drugih sklepov, revmatičnih obolenjih, stanjih po ortopedskih in travmatoloških operacijah, ginekoloških ter nevroloških boleznih, pljučnih boleznih in boleznih dihal, itd.

RIMSKE TERME